Pages

Saturday, May 1, 2010

Siapa Tengah Lihat Blog Anda Sekarang?

Hmmm bagus ni website histats. Ianya free dan mudah untuk anda letak dalam blog anda. Macam-macam anda boleh tahu, i.e. berapa ramai unique visitors datang pada hari ini, mengikut jam, berapa ramai yang tengah online dan lain-lain lagi.

Sekarang anda dapat maklumat yang lebih terperinci mengenai pelawat yang sedang berada di dalam blog anda. Contohnya, berapa ramai, berapa lama mereka berada di blog, dari mana mereka datang (i.e. dalam kes blog saya ialah Kuala Lumpur dan Shah Alam), popular pages (entry mana diaorang tengah lihat sekarang) dan popular referrer (google dan fikrirais).

So apa lagi, bagi yang belum daftar sila-sila le dengan melayari histats.com.

16 comments:

lizz said...

hehehe.mmg gune histats ni lame dah ;) bagus info macam2

mie said...

gud info...
mmg dah guna dah..
hehee

Ery Farieha said...

woh
br taw
hehe thanx!

Zolraya said...

PRU for you

she said...

sudah lama mencari.baru kini bertemu

Jard The Great said...

aku guna statcounter jek.. ehehe

Eyriqazz said...

saya tgh tgk blog anda skang..hik3..good info bro..

Syida Shukor said...

dulu penah baca , now bila dah jumpa balik kena ucap thanks ni ;)

klatecelop said...

kalu mcm belog gwa yg baru sehari jagong ni bleh tak? patot ada ke??

:)

Sharinginfoz said...

klatecelop: boleh aja, daftar then letak aja. boleh tahu siapa yang datang ke blog kita so kalau ada masa bolehlah balas lawatan... dan banyak lagi benda lain yang ada

otteck45 said...

blog belum luruh tali pusat pn patut ada. leh monitor blog dr awal2. :)
wow !! top referer rupanya. hehe

MuNsYi SaMa said...

Baru tau. thanks for sharing~

thanks also for the comment. =)

MuNsYi SaMa said...

baru tau gak..thanks for sharing

FITRIHADI said...

a'ah histat memang bagus..jangan guna widgeo sudah..kang keluar iklan toot lak hehe

(Video)Wah Mengancam Siot Rozita Che Wan Tayang…

irwan said...

salam

gd info ni.. sy baru belajar dunia maya ni..

singgah2 la ke http://irwankamarudin.blogspot.com

alex johnson said...

malu lah saya blog saya sudahal sikit pelawat