Pages

Sunday, May 23, 2010

Apasal Cari Lirik Nak Kahwin Duit Tak Ada?

Pelik pulak bila tengok ada 5 orang mencari lirik lagu nak kahwin duit tak ada. Sorrylah sebab dalam blog ni tak ada pun lirik tersebut cuma entry yang dibuat sebelum ini adalah mengenai dilema orang yang nak kahwin tapi duit tak ada.

Anyway sebab apa mereka tu berminat untuk cari lirik lagu tu. Ada apa-apa contest ke, masa diaorang cari tu lebih kurang pukul 9.40 malam hingga 9.50 malam.

11 comments:

peaNut said...

alaaa...xkan xtau??kan td kat astro ria..rancangan jgn lupa lirik...td peserta tu dpt lagu nk kawen duit x ada..tu la sbb agaknya nape mereka carik lirik lagu tu..rancangan tu start kul9 abis kul10...hehehe

sarah shafie said...

tgk jgn lupa lirik..hehe

rasp said...

hehehehehehe...
oooo jangan lupa lirik ek...

Hafiz Ismi said...

lirik dah expired kot.. hehe~

Sharinginfoz said...

oooo jangan lupa lirik rupanya. tak tengok sangat rancangan ni, mesti aznil marah, apasal le aku tak tengok show ni. thanks guys

peaNut said...

ha ah...aznil mmg marah awk x tgk rancangan dia..huhuhu

Mohd Adziim said...

Masa praktikal di Sabak Bernam dulu tumpang duduk rumah sorang brother ni..dia suka tengok crita jangan lupa lirik.
Aku layan je la.
Haha~

fioxphrofile said...

macam mane nak tengok benda tu? hee

Sharinginfoz said...

fioxphrofile: tu kenalah install Feedjit

Solehah said...

hehe..mungkin juga tgh hafal lagu atau tangah buat entry dlm blog..

azzey said...

camne leh perasan orang2 tu search kat blog u? haiii mcm2 kerenah manusia ni..hu3...