Pages

Tuesday, May 4, 2010

Membership AAM Tak Mati Lagi Apasal Suruh Renew??

Hmmm ni nak citer pasal Persatuan Automobil Malaysia / Automobile Association of Malaysia (AAM). Hari tu diaorang hantar le message kat handphone. Begini bunyinya:


Your AAM m/ship is expiring on 09/01/2010. Type AAM2 & send to 36600@RM0.30 / sms to renew and a chance to win a Perodua Viva Elite. T&C APPLY

Setahu aku awal tahun ni dah renew untuk dua tahun so ianya akan expired pada 09/01/2012. Hmmmm apasal message ni datang lagi. Entah apa-apa le diaorang ni. Ni dah kira over customer service relationship ni.

Apa-apa pun, ni mesti message yang tahun lepas dihantar lagi. Kena check betul-betul wahai AAM, ni melibatkan image syarikat.

7 comments:

LUKISAN PENA said...

rasanya diorang nak test sistem sms baru tuh kot..saja suka2..

izan salleh said...

batter ko cek sendiri. sms ni bukan boleh percaya sgt.

encik tikus said...

diorang tersalah antr kott :)

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

baik p cek sendiri..sms ke ape ke..bukan betol sangat..dah name pon mesin kan..,bek p je AAM tu terus.. bio dorang berhati2 sikit..jangan amek sambil lewa je..

Bro Framestone said...

pasti ke AAM yang hantar he..23x

sekali sama kes cam iklan power root

BroFramestone Blog

Sharinginfoz said...

lukisan: hmmmm entahlah, macam2 kan...

izan: thanks, tapi saya rasa just abaikan, buang masa dan kredit aja

encik tikus: hmmmm rasanya ramai lagi terima kot...

cik aidacomei: thanks...

bro framestone: maybe dia nak bagi income pada syarikat telefon kot.

Bro Framestone said...

bukan ape...

riso je...

lagi2 la dpt sms dari MAMPU suruh kita vote pasal kualiti perkhidmatan awam tapi credit kita gak kne tolak...

BroFramestone Blog