Pages

Sunday, May 23, 2010

Terima Kasih, Beautifulnara

Dalam entry ni nak ucapkan thanks pada beautifulnara. sebabnya ada dua.

Pertama sebab masa konsert akademi fantasia (AF8) hari sabtu lepas, aku ada tinggal komen kat entry beliau mengenai AF, tak sangka tak sampai 1 jam, 15 visitors masuk itu as at 11.30 malam aja. Hmmmm, just bayangkan average visitors beliau dalam sehari ialah 33,000 so kalau dapat 0.1% pun dah kira banyak tu kan. maknanya dalam 1,000 orang masuk blog beliau 1 orang aku berjaya kidnap dapatlah 33 orang kan.

Tengok tu tak sampai 10 minit, dah 8 orang berjaya "diculik", he he he. apa-apa pun thanks le.

Satu lagi, aku ada tulis satu entry mengenai kejayaan beliau mencapai 1 juta visitors dalam masa sebulan, tak sangka beliau ada komen kat entry tersebut. secara ringkasnya beliau cakap lebih kurang 50% daripada visitors yang masuk ke blog beliau adalah melalui search engines, i.e. google, yahoo dan lain2 lagi.

So kesimpulannya, jangan malu-malu, pi le kat blog yang famous tu then comment dan jangan lupa tinggal link sekali.

12 comments:

kenwooi said...

woots he replied to me! =P

DaHLia said...

tahniah tuan tanah :)

Bro Framestone said...

terbaik la... time tue mu jadi pengomen terawal ke??

BroFramestone Blog

Kancilbiru said...

wow...banyak tu reader bangNara...congrats tuk anda jugak..

Mohd Adziim said...

Perkataan "kidnap" tu jadikan entri ni sedap.

~aSHa~ said...

ermm bestnye

Himmat Singh said...

Nice...memnag patut tq dia...

jfook said...

Wow, he is really famous.

miss nina said...

blog tu selalu ada berita terkini, sbb tu org suka datang

hazman aka species1980 said...

wow ... banyak gak trafik dapat tue...

kisahsensasi said...

Untung betul la dapat culik menculik(kidnap) nie.... ;-)

chikjang said...

untunglar beliau n yang seangkatan dengannya

http://chikjangcomey.blogspot.com/2012/07/tips-langsing.html