Pages

Friday, May 7, 2010

Jangan Lupa Segmen Kenali Blogger Ahad Ini

Sebelum ini saya ada mendapatkan maklumbalas daripada pengunjung sama ada perlu ke tak segmen kenali blogger diadakan di blog saya. saya mendapat lebih kurang 40 pandangan dan 100% daripadanya bersetuju dengan segmen ini.

Oleh yang demikian, saya akan mengkhaskan satu entry setiap minggu pada pukul 9.00 pagi bermula dengan ahad ini. so apa lagi, hari minggu anda akan berbeza nanti. manalah tahu kot-kot anda akan menjadi blogger tersebut. relax kan minda anda dengan membaca something yang berbeza.

Ianya untuk mengenali blogger dengan lebih dekat lagi dan di samping itu dapat mengeratkan hubungan di antara pembaca dan the owner of this blog.

21 comments:

Kujie said...

tak leh bangun lewatlah ...Ahad ni!

a d r e y n i e e l i s y a said...

wah2!!
ada segemen kenali blogger la plak..

x sabar mo kenal2..
hihiih

Adziim said...

Siapakah yang akan jadi orang pertama?
Hoho~

FarhanaDr said...

Menarik.. Heehee.. Pasti dpat sambutan.. Boleh kenal lagi rapat.. :)

JAI said...

Menarik..baguihhh.

..owner of a lonely heart.. said...

Best..best!!!

rasp said...

sib baik home pc dah ok...
leh check it out :D

encik tikus said...

Wah-wah,mesti gempak.


http://muhdfarith.blogspot.com


jemput ke blog saye entry baru :)

Si Kenit said...

wewiiittt
tak sabar! =D

miss lolly a.k.a luvfareda said...

siapakh ituuuuu ?

Othman Juliana said...

interesting. macam rancangan tv: Segmen Kenali Personaliti (Nama artis). wahhhh~ kira blogger dah macam artis la ek? :D

Ery Farieha said...

tak paham?

Rabia Sensei said...

can't wait! =D

~ ReD ~ said...

siapalah agaknya yang jadi blogger first yang diterjah???huhu

Sharinginfoz said...

kujie: tak apaa, hidangan masih adaa....

adreynieelisya: nak pelbagaikan kandungan..

adziim: mari kita tengok siapa dia.....

farhanadr: semoga ramai yang suka...

jai: cubaan...

owner: harap2 maacam tu le

rasp: ya betul, jgn lupa ya

encik tikus: he he he, dah melawat jangan risau.. saling kunjung mengunjungi...

si kenit: sabar ya, kejap lagi

miss lolly: mari kita tengok nanti

othman juliana: glamour apa blogger ni

ery: tunggu kemunculan setiaap ahad kul 9 pagi ya, kiranya ada ruangan memperkenalkan seorang blogger setiap minggu

rabia: i also cannot wait to see the response

red: tunggu dan baca ya

Kyuubi_85 said...

kita tunggu siapa yang bertuah pembuka tirai :D

Jard The Great said...

hehe............ cant wait.. waaa.. berdebar plak

jajarina said...

wah, bagus2.. dpt eratkan lagi hubungan sesame blogger.. tak gitu?? hehe.. esok kan?

kenwooi said...

me! me! *waves* =P

LUKISAN PENA said...

usaha yang mantap..

kakyong said...

ohhooo, kat sini dah mula dulu ya..
tp kakyong tak cedok ur idea yer...
btw, gud effort... boleh kenal lagi ramai kawan2..