Pages

Thursday, May 20, 2010

Dah Dapat Sijil "Largest Bloggers Gathering" - Nuffnang / Gatsby

Ni lah rupanya sijil bagi perhimpunan terbesar bloggers, hari tu pi ambil kat nuffnang. so sijil ni kosong, kenalah type sendiri ya.

Kalau yang memandu tu jangan risau, kat situ, ada parking, tak mahal, RM1.50 untuk setiap setengah jam. bukan nak pi lama pun ambil sijil tu kan. kalau nak parking tepi jalan be careful le, kan kena angkut kereta or saman nanya le pulak.

Actually pejabat nuffnang ni terletak ni jalan Yap Ah Shak, ianya just di belakang sheraton imperial hotel, alah yang sebelah dengan pejabat takaful / bank islam tu.

Ni lah rupanya bangunan heritage house tu. ingatkan antik, yalah maklumlah nama heritage.

Sampai kat lobi jangan lupa pi juga security guard kat situ dan isi buku tu dan sign sekali. pejabat nuffnang terletak di tingkat 12B, actually ada dua rooms, B-5 dan B-6.

So masuklah 12B-6 dan tekan loceng tu dan orang nuffnang datang le dan cakap nak ambil sijil perhimpunan gatsby.

24 comments:

RedYield said...

terima kasih for the info pasal parking tu... hahahahahaha..

encik tikus said...

Wahaaa,saya tak pegi T_T

JAI said...

Huhu belom amik..lagi..nak letak nama apa ek

Ery Farieha said...

nice info!
thanx =)

JMR said...

tahniah bro..hehe

Si Kenit said...

tahniah =D

Linglung said...

fotostat kat gua satu boleh?? gua nak jugak sijil macam ni

darkbatman said...

bro, curik pic ko lam ne..ahaha..aku kasi link yer..

Ieda Al-Habsyi said...

best2 :) tahniah :)

~ ReD ~ said...

ok..tq untuk dorections itu:D

Bro Framestone said...

Thank untuk info ini huhuhu...

sabtu bukak x tempat nie... harap hujung minggu je leh pergi

BroFramestone Blog

rasp said...

laaaa dekat je pejabat dia dgn my opis...
leh pi minum petang dgn nuffies kalo gitu hehehehe

Salmia said...

mesti ramai yang tak tahu kat mana opis nnufnang ni kan.. Thanks for the info. (walaupun saya tak join fair tu) hehehe

azzey said...

Apa yg melayakkan kita utk dpt sijil tu..

*Laut China Selatan* said...

wah bes nye sijil!
ishhh nak jugak nih! :p

n@m@n said...

tak ambil lagi ni..hehe

ada tempoh tak?

Sharinginfoz said...

linglung: saya punya dah type, sorry ya

darkbatman: no problem, small matter aja

bro framestone: tak sure pulak, boleh call nuffnang

azzey: rasanya siapa yang prgi gathering dan daftar hari tu bolehlah sijil

n@m@n: tak sure pulak.... call jangan tak call

Rabia Sensei said...

Semua orang dapat sijil ker? Dia send email ker? Huhu..saya tak tahu...
Ada Sesiapa Nak Jual Dara?

Aj said...

wahhh i missed it.. hope can go next time...

http://blog.thesutras.org

Yatre Hayati said...

wow...great!! tahniah...syoknya ada sijil cam tuh !

Solehah said...

tahniah.

Sharinginfoz said...

rabia: rasanya tak hantar e-mail ianya announcement kat nuffnang's website

MX said...

dah ambik dah....

baru jer ambik tadi...

seram jugak mula2 nak sampai kat ofis nuffnang...

sebab takde orang...hehehe

DeeDee said...

thanx utk entry ni. so dah tau la jugak mcm mana nak pegi office nuffnang. thanx again..