Pages

Wednesday, May 26, 2010

Jom Makan Kat Djendela Giant Kota Damansara

Ni nak share mengenai pengalaman makan kat djendela kat giant kota damansara. tempatnya not bad dengan environment dan juga susun atur kedai tu macam ada class. marketing kat luar pun menarik perhatian.

Hmmmm cendol ni memang sedap, even though simple aja. dengan manisnya, lemaknya memang cukup rasa, not more not less, saya rasa ianya lebih sedap daripada cendol wahab kat wangsa maju. ratingnya saya bagi 8.2 out of 10. kiranya 0.1 lebih sedap daripada pak wahab. anyway harganya ialah RM3.50 semangkuk.

Yang ni nasi goreng ayam, memang one of the favourite meals. tapi rasanya just OK, not really great, oleh itu saya bagi 7.8 ajalah, itupun sebab ayamnya yang berempah sedap. harganya RM7.50.

Siapa tak kenal dengan nasi goreng kampung kan? memang bolehlah nak makan, tak le sampai sedap sangat. ambil 7.7 ajalah. harganya RM6.50

Nak cuba mee goreng bolehlah cuba tapi tak dapatlah nak bagi A-, sekadar B+ bolehlah. so ratingnya sama aja dengan nasi goreng kampung. yang ni RM5.00

so secara kesimpulan, bolehlah try kat sini, kenalah cuba tempat yang lain kan. janganlah makan tempat yang sama sebab dalam dunia ni macam2 makanan ada, kalau kita tak cuba manalah kita tahu sedap ke tak kan?

11 comments:

Nina Nurziana said...

aduih.. lapanya...~

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

aaaiiiisshhh terliur dikala petang rabu tgk makanan itu... hehehehe

maslinamansor said...

dalam banyak2 tue mas terpikat kat cendol jer... hehehe

Epul Azimi said...

mee goreng cam sedap je,terliur sekejap......

c-news said...

saya nak makam cendol...sudah lama tak makam

kak ina kl said...

belum cuber lagi cendol pak wahab..baru perasan ada kat wangsa maju..nanti nak trylah

nursarah said...

giant kota damansara ni nak pegi kena ada transport sdiri kan. bus tak masuk area ni. huhu

::misz maney:: said...

sedapnye cendol tu..rase macam nak pegi beli je sekarang..huhu..ade ke malam2 ni eh? mmm:(

Fitrihadi.com said...

antara semua tu cendol paling best..yang lain macam dah biasa ar

velasrizal said...

tang cendol tu tak tahan..kecur air liur..

Buang Air Ketika Main Bola Sepak ?

azzey said...

Sharinginfoz: Betol tu.... tak cuba , tak tau... belom cuba , belom tau....ape2 pon kene cuba dulu....