Pages

Tuesday, May 25, 2010

Sedapnya Cheese Cake, Macam Mana Nak Buat???

Credit: hanamemories

Masa jalan-jalan terjumpa blog hanamemories mengenai cara nak buat cheese cake. Memang sungguh sedap kek keju ni. Dahlah warna pink aka strawberry. Sapa tengok mesti nak makan, kena-kena waktu petang ni.

Kalau dapat minum petang bersama kek strawberi ni mesti sedapkan. Tapi nak buat sendiri macam hana ni memang tak reti le.

Nampak macam tak susah aja, he he he macam le aku reti buat benda alah ni. Apa-apa pun kalau yang berminat nak buat cheese cake ni jangan lupa lawati blog hanamemories.

18 comments:

jfook said...

I love Cheese Cake too...My mum knows how to bake it..LOL

e.l.i.s.s.m.i.e said...

aku reti makan ajer..buatnya failed..hikss

miMiE aZiMaSK ^V^ said...

chess cake sedap kannn.. :D

::misz maney:: said...

ai suke choc cake..hihi..cheese kek pun suke jugak..tp cepat muak la..:)

Ika Razak said...

anta la kat sini sikit.. :D

maslinamansor said...

sama la... reti makan jer... :)

relevan said...

Reti makan juge..

Fitrihadi.com said...

cheesecake makan byk2 jadi muak lak..tapi memang sedap..adoii pelik tul hehe

kak ina kl said...

memang sodap cheesecake..lama dah tak makan.

Kancilbiru said...

uii sedapnya...hiks!

Mohd Adziim said...

strawberry cheesecake. tak pernah try..biasa blueberry je.

fARaH rAhIM said...

besnyer..lme x mkn cheese cake

Kaseh NazLieza said...

saya suka cheesecake..=))

~NURUL~ said...

I love recipes from hana's blog! best2 kan! aduh terliur tgk cheese cake pepagi ni..



pssstt:

saya tahu 5 perkara yang kamu kejar-kejarkan!

Hazzy Ishak said...

senang je buat cheesecake ni

azzey said...

Nk buat mals...nk terus makan jew....hi3....

miss nina said...

cheesecake home-made lebih sedap n berbaloi :P
~sedap

icee-yah said...

memng nmpk sedapla cke nih..em..bila ek nk try wat..