Pages

Saturday, May 15, 2010

Jom Makan Chicken Chop: Kluang Station, Tesco Ampang

Jom kita makan hainanese chicken chop kat kluang station, tesco ampang. memang sedap, sosnya tomoto tapi tak le masam sangat. dengan cendawannya yang delicious sekali. harganya ialah RM11.90. hmmmm kalau tak cukup satu, order le satu lagi. tapi sorry le gambar tak clear sebab masa pi makan sana tak bawa camera, just telefon aja. ratingnya saya bagi 8.7 out of 10.

Satu lagi kluang mee siam, yang ni bihun goreng le. perah benda alah limau tu pas tu gaul then makan sedap. telur hiris dan bihunnya tak le terlalu lembut, yalah kadang2 kalau kita masak terlebih rendam, jadi lembik le sikit. yang ni memang just nice. harganya RM5.50. ratingnya saya bagi 8.5 out of 10.

So makan dua orang, tak sampai RM25.00. not too bad, i think dengan rasanya dan environment. kebetulan masa pergi tak ramai orang so tak lama tunggu.

Di samping kat Tesco Ampang, Kluang Station juga boleh didapati di One Utama, Ikano Power Centre, Tesco Melaka, Waterfront @Desa Parkcity dan juga The Spring, Kuching.

6 comments:

Mohd Adziim said...

Tinggi juga rating yang anda bagi.

Dia punya fried potato dah terendam dalam sos atau asing ?
Saya lebih suka kalau sos itu tidak kena fried potato.

miss lolly a.k.a luvfareda said...

harga die b0leh tahan :0

relevan said...

Memang sodap ni..dulu dulu pernah bawa awek makan chicken Chop ni...ada ka dia kata dia tak pandai makan benda ini..

Miss Rouge said...

oh sedapnya..
lapar2 huhuuu

Dayung Serian said...

hmmm lepas ni boleh la bawak hubby try makan chicken chop ni:)

Sharinginfoz said...

mohd adziim: actually asing tapi ada yang terkena juga...

lolly: not bad harganya kan..

relevan: memang sodap....habis aja....

miss rouge: makan jangan tak makan...

dayung serian: bawa aja mesti tak menyesal punya...