Pages

Saturday, May 29, 2010

Keputusan Penuh (Full Results) TM Liga Super (Super League): 29 Mei 2010


Jom kita tengok result bola sepak, Keputusan Penuh TM Liga Super yang telah berlangsung pada hari ini, 29 Mei 2010. Before that, sorry pada peminat Selangor dan Perlis sebab gambar kat atas tak nampak keputusan bagi perlawanan tersebut. Anyway ni ialah result (yang bold tu menang ya):
  • Selangor 2-0 Perlis
  • Negeri Sembilan 3-1 Johor
  • Kuala Lumpur 1-1 Terengganu
  • KL Plus 1-2 Pahang
  • Pulau Pinang 1-3 Kelantan
  • T-Team 2-2 Kedah
  • Johor FC 1-0 Perak
Nampaknya Selangor dan Kelantan masing-masing menang perlawanan malam ini. So sekarang ni mereka telah bermain 19 perlawanan dengan mata sebanyak 50 dan 42. Perbezaannya adalah 8 mata. So masih ada lagi 7 perlawanan bagi menentukan siapakah juara liga super tahun ini.

Tempat ketiga sekarang disandang oleh Terengganu yang mengutip 37 mata setelah seri dengan Kuala Lumpur 1-1 di tempat lawan.

5 comments:

naz said...

selangor tetap di hati dan yakin juara lah senang cerita

Kaseh NazLieza said...

alamak xlyn bola pulak...=)

velasrizal said...

pahang ni kejap menang kejap kalah..mcm yoyo lak..

Blog Aku Dan Sesuatu Di Sabotaj ?

Mohd Adziim said...

Kelantan power.

fndrocka said...

selangor maju jaya