Pages

Thursday, May 6, 2010

Buffered Earnings Ads, Dua Sekali, Thanks Nuffnang

So baru balik dari lunch ya, so dah kenyang rehat le kejap ya. Anyway just nak share mengenai buffered earnings ads yang telah ditayangkan di blog ini oleh nuffnang. Pagi ni tengok kat this blog, ada dua iklan sekali, hmmmm dan pas tu check kat nuffnang's website tengok-tengok.....

Ada dua campaign tengah berjalan, iaitu cimb prime plan dan prudential. so kalau nak tahu lebih lanjut bolehlah check it out. Hmmmm, sebut pasal earnings ni buat pertama kali my earnings untuk satu kempen melebihi RM15.00 dan for the first time juga, if i am not mistaken, terdapat dua iklan berjalan at the same time kat this blog. so untuk mengetahui lebih lanjut mengenai jenis-jenis iklan bolehlah click here.

Tak sangka ke, suka-suka berblogging ni, boleh mendatangkan side income even saya tak pernah lagi cashout.

22 comments:

FITRIHADI said...

alhamdulillah makin murah rezeki bro..cayalah :)



Jom Join Contest: Bila Blogger Bercuti!

Adziim said...

Dah sampai seru nak suruh cash put agaknya tu.
:)

|| NaFiRaa || said...

waahhhh.. tahniah~

kyuubi_85 said...

wah tahniah2 :D
Aku ada 1 je tgh running skrg ni. tp visitor ciput je, so tk bnyk sgt masuk huhu

~ ReD ~ said...

me too. x pernah cash out lagi..huhu

Matjoe said...

wow, rezeki turun dari nuffnang

velasrizal said...

tahniah bro..jeles ni huhu

maslinamansor said...

mas, lama dah tak nampak iklan kat blog mas... hehehehe. Tak popular kot :)

icee-yah said...

woo..besnye..bgusla..dapat tmbh income sambil shring maklumat:)

Ery Farieha said...

seronok2
tahniah =D

JMR said...

tahniah2..makin masyuk nih..hehehe

jfook said...

Congrates!! You're doing well!

Bro Framestone said...

aku xpernah dapat buffered earning huhuhu

BroFramestone Blog

Nikel Khor said...

so lucky d

kak ina kl said...

ni berkat kena interview masa gatsby lah ni...tahniah

DaHLia said...

tahniah laaa...

saya ada 5 tgh running, tp dekat same space.

Anyway, puas belek2, memang xde nuffnang bahagian header ke?? sebab tak nampak pun logo Nuffnang kat sini bos

DaHLia said...

sepatutnya boss pasang ke x??
Maybe dalam akaun Nuffnang u ada 2 blog? sbb saya pernah terjadi mender macam ni. Tu yang tanya :)

Sharinginfoz said...

dahlia: saya pasang yang kotak pas segi dan tepi aja.... so dua semuanya kat header tak pasang sebab nampak serabutnya.. maybe next time..

Kaseh NazLieza said...

lieza pon pernah dpt 2 sekaligus..punyalah happy masa tuh..

Kancilbiru said...

WOW....banyak tu...simpan dulu. dah menggunung baru cash kan...hehe

DaHLia said...

oh kalau bgitu xperlah :)

Si Kenit said...

lol! belanja belanja. teheee --,