Pages

Monday, May 17, 2010

Jualan Murah Toys'R'Us

Semalam pi "star members' warehouse sale" setelah mengetahu daripada rasp. Setelah mendapat sedikit panduan daripada her blog, sampai le kat sana dengan menggunakan GPS.

Tempatnya di tepi jalan, so banyak kereta parking kat luar. Space banyak lagi. Oklah tak le susah nak parking, satu lagi tak jauh sangat parking dengan tempat jualan tu.

Danish memang teruja betul dengan tempat tu sampaikan dia cakap pening le tak tahu nak pilih yang mana satu.

Afiqah senang aja memang dah ada "target", dia selalu nak either barbie doll atau baby doll. Tengok tu memang panas sangat tempat tu. Siap dok depan kipas lagi.

So nilah hasilnya. Beli satu sorang cukuplah. Pas tu pi makan kat Sunway Pyramid.

18 comments:

Ieda Al-Habsyi said...

toy r us buat sale memang berbaloi2 :)

Hazzy Ishak said...

nak satuuuuu

QieFLy si Dolce said...

wahhh meriahnyer....

Drama Mama said...

alaaa bestnya!!! kat penang ni tak banyak la warehouse sales...or saya yang taktau kot. hiks. murah betul ka?

http://twinkywinkystars.blogspot.com

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

nak BARBIE....lama tak main anak patung

hehehhehe

Muaz Faris said...

murah nyer mainan kalo camtu..

hmm.. jom exchange link.

saya dah letak blog ni kat blog saya..
http://muazfaris.co.cc

letak jugak kat blog ini..'
thanks.

maslinamansor said...

untuk mak budak ada tak...?

rasp said...

tahniah sampai gak ke situ hehehe..
tapi mmg panas tul kan kat situ...
w'ouls pun byk kali buat adegan cam afiqah tu...

honeylanz said...

hot wheels tu fav my kids tu ;)

Sharinginfoz said...

muaz: dah link

rasp: sampai lagi, thanks

Jard The Great said...

hehehe.. kalaulah aku ade anak... ku gi jugak neh membeli belah.. nk beli doll house

unlisted_one said...

wah,..kalau ada lagi sale mcm ni inform yek..huhu

lizz said...

kalau anak2 sdara ku pergi, jgn harap nak 1 2 ni.hohohoho

salju said...

tahniah encik dapat award mentol yang creative

http://saljuhumairah.blogspot.com/2010/05/award-yang-kreatifdari-ddy.html

Aus MeLankoLik said...

hahahak , senang . kalau tak nanti berebut , hahahahak .

SYANI said...

Mau rabak beg duit laki aku nih!!!

azzey said...

Sharinginfoz: kat ne tpt ni? Bp price utk barbie doll set tuh? teringin nak beli satu 4 my niece..hi3..

Sharinginfoz said...

salju: thanks for the award

azzey: kat persiaran lagoon, lalu depan sunway pyramid pas tu cari jalan 13, tapi dah habis hari isnin lepas.... barbie doll diskaun 50% kalau tak silap lebih kuranfr RM50-RM70