Pages

Sunday, May 23, 2010

Segmen Kenali Blogger: Ika Razak@the life of me


Actually the life of me adalah blog yang kedua ika razak. sebelum ini, the owner of blog ini, ika razak ada satu blog iaitu, everlasting love tapi oleh sebab peribadi beliau telah delete blog tersebut. anyway the life of me telah berumur lebih approximately setahun.

jom kita kenali ownernya. ika razak berumur 23 tahun bekerja sebagai setiausaha dan menetap di taman melati, kuala lumpur. beliau suka menyanyi, mengambil gambar, membaca, travelling dan suka sangat dengan citer-citer seram. buku yang pernah beliau baca termasuklah a next big thing, ugly dan a place that i 've never been. rasanya cukuplah mengenai peribaadi beliau. jom kita tengok blog beliau pulak.

ketika entry ni ditulis jumlah followers beliau adalah 108 orang. mengenai entries pulak kebanyakkan adalah berkisar kepada kisah peribadi. salah satu daripada entries beliau yang saya rasa menarik ialah mengenai cita-cita beliau. ika nak sangat jadi suri rumah grade 1, maksud beliau walaupun tinggal kat rumah tapi nak dapatkan income dengan ilmu yang ada, i.e. nak beli dua bijik rumah dan sewakan dan hopefully dapat mencapainya pada umur 40 tahun tapi kalau dapat lelaki kaya sekarang pun boleh.

yang kat atas tu semasa beliau menghadiri makan tengah hari bersama agnes monica sempena dengan minggu setiausaha. boleh dikatakan setiap tahun memang pergi punya. yalah kan minggu setiausaha mesti pergi punya.

so kalau nak tahu lebih lanjut mengenai kisah seoarang setiausaha dan kehidupannya apa lagi jangan malu-malu singgahlah kat the life of me.

11 comments:

~aSHa~ said...

kiranye dia junior sy la...hi dik...

ardinihumaira said...

bestnya jadi setiausaha... :)

PENGSKODENGAN YANG TIDAK SENONOH DI TEMPAT AWAM

Bro Framestone said...

bro rase...
kita dah berkenalan nk dekat 2tahun kan.. sejak di blog lama bro lagi BeliBuy

betul ke??

BroFramestone Blog

Whoopz said...

No tep0n xde ke bro? Hahah..

Mohd Adziim said...

bagus betul cara terjah bro ni.
Takde melarat2 pnjngnya. straight to the point.

Frodo Baggins said...

agness monica cantix tak?
wakakkakakkaa ....
cerita sorang setiausaha
mmm, cam menarixss .. weeee



>>___<<

Sharinginfoz said...

asha: ooooo junior ya....

whoopz: no telefon?? ada apa-apa boleh utarakan kat sini or tinggal e-mail nanti saya contact

bro framestone: tak sure pulak sebab sebelum ni tak berblogging sangat

mohd adziim: thanks

rasp said...

bestnya dengar cita2 dia...
i pun nak gak aaa jadik suri rumah grade 1 .... mesti best!

Sang Pujangga Utara said...

seronok dgr citer2 dia gak..hohoho

Ika Razak said...

hi sume :

Thanks sebab review blog i.. n to the owner of this blog.. thanks a lot.. :D

Ika Razak

azzey said...

dah follow.....tq...