Pages

Monday, May 3, 2010

Kesan Pergabungan Blog on Jumlah Pelawat

Seperti yang anda sedia maklum, blog saya telah digabungkan daripada 2 kepada satu berkuatkuasa pada 25 April 2010. Lebih kurang seminggu ianya disatukan, saya just nak share mengenai jumlah pelawat yang datang.

For the past 3 weeks, secara purata, the number of visitors yang datang adalah sebanyak 1,025 seminggu (tak banyak actually sebab orang lain lebih seribu sehari) dan selepas ianya digabungkan jumlah pelawat meningkat kepada 1,468 seminggu. Peningkatannya adalah sebanyak +43% or penambahan 63 visitors sehari.

So harapan saya sekarang ialah meningkatkan jumlah pelawat daripada 100-150 sehari kepada 150-200 sehari.

13 comments:

DaHLia said...

teruskan usaha, pasti boleh!! :)

icee-yah said...

OK..HOPE BERJAYA OKEH:)

ck5354 said...

teruskan anda sudah berjaya

Ku masih ada dendam dgn nuffnang

tak click lansung

miss nina said...

tahniah..ada peningkatan

yangbaik said...

wah... kaya lah eeeek, menarik... ada rasa nak kongsi pandangan ker?

eija (iniblogeija) said...

macamana nak gabungkan jadi satu??
saya tak faham...

Kyuubi_85 said...

wah usaha lagi! :D anyway sharelah tip nak dpt bnyk tu. :D

Matjoe said...

keep up the good work

relevan said...

Pasti akan berjaya..jika ada usaha..usaha tangga kejayaan..

JAI said...

Oklah tu bro..slow2..maksud gabung tu macammana?

anastasyea said...

wah... dahsyat tu....

Sharinginfoz said...

eija: sebelum ni blog ada dua so gabung jadi satu, boleh pelbagaikan.... hmmm mula-mula export kandungan blog yang tak nak diupdate pas tu import kembali ke blog yang aktif... hmm still confuse kan....

Bro Framestone said...

blog ku xpernah lebih dari 1000 sebulan he..23x

masih xmampu lagi

BroFramestone Blog