Pages

Wednesday, May 5, 2010

Jom Spaghetti Dominos Pizza

Hari tu order pizza dan spaghetti from Dominos Pizza. Saja aja nak cuba buat kali pertama. Sebelum ni makan kat pizza hut, diaorang punya pizza not bad.

Nampak memang menarik. Tapi rasanya belum tahu lagi. Yang ni beli yang ayam punya.

Nampak Afiqah makan macam sedap aja. Actually Afiqah ni memang suka makan spaghetti, tengok aja le mulutnya. Tapi bila cuba, rasanya tak ada le sedap sangat. Maybe sebab benda alah tu berada dalam bekas so ada le bau sikit. Apa-apa pun rating rasanya bagi 7.4 aja le.

12 comments:

a d r e y n i e e l i s y a said...

nasib baikla di sini teda dominos pizza..

kalo x, mst mo try test juga...
hihuhih

Kyuubi_85 said...

wah2.. :D aku tak berapa suka mkn sgt tu. huhu

rasp said...

i pun prefer pizza hut nye spag dari domino's nye...
infact pizza pun i prefer pizza hut nye *ihiks*

Kaseh NazLieza said...

hurmmm...tinggi jg rating tuh..

maslinamansor said...

kalau dominos buat speggheti cam tak sedap jer... :) Mas suka yang pizza hut lagi.
Kalau buat sendiri lagi sedap..

JMR said...

xsuka sgt dominoes..try papa john lg better kot rasa dia...

~ ReD ~ said...

hoh! x layan sangat produk makanan domino ni. layan pizza hut. hehe

icee-yah said...

maybe cos die ltk dm bekas tu kot..lagipon me tak pernh try spegetty ka domino's.thanks for sharing..:)

icee-yah said...

maybe cos die ltk dm bekas tu kot..lagipon me tak pernh try spegetty ka domino's.thanks for sharing..:)

DeeDee said...

kalau nak buat sendiri, pakai sauce prego tu senang. tambah jek daging @ ayam n benda2 lain..

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.bese mkn kt piza hut je
.nt nk try la kt domino =)

azzey said...

..tu la...dah lame nk try dominos nie...tp every time nk mkn pizza, mesti terpegi ke pizza hut je... x taw np....hi3...