Pages

Monday, May 3, 2010

Lirik Lagu Dan Sebenarnya Yunalis Zarai@Yuna

By the way gambar ni diambil from budiey. Thank you.

By now semua dah tahu yang Yuna telah berjaya mengondol 4 anugerah di Anugerah Industri Muzik (AIM) ke 17. Just nak share mengenai lagu yang berjaya menempatkan beliau di persada seni.

Lirik Lagu Dan Sebenarnya - Yuna

Oh bulan
Yang melayan diriku lagi
Pabila air mata membasahi pipi
Dan lagu-lagu di radio seolah-olah memerli aku
Pabila kau bersama yang lain

Adakah perasaan benci ini sebenarnya cinta
Yang masih bersemadi untukmu
Dan sebenarnya ku mengharapkan
Di sebalik senyumanmu itu
Kau juga merindui aku

Ku enggan
Berpura-pura ku bahagia
Ku enggan
Melihat kau bersama si dia
Oo ku akui cemburu mula menular dalam diri
Pabila kau bersama yang lain

Adakah perasaan benci ini sebenarnya cinta
Yang masih bersemadi untukmu
Dan sebenarnya ku mengharapkan
Di sebalik senyumanmu itu
Kau juga merindui aku

Di saat kau merenung matanya
Ku rebah jatuh ke bumi
Di saat kau benar benar mahu pergi
Seperti ku bernafas dalam air
Adakah perasaan benci ini sebenarnya cinta
Yang masih bersemadi untukmu
Dan sebenarnya ku mengharapkan
Di sebalik senyumanmu itu
Kau juga merindui aku

7 comments:

DaHLia said...

tahniah buat Yuna...
hope dia akan terus menjadi dirinya..

aNiSa hANg tUaH said...

minat kat yuna
:)

Solehah said...

muda2 lg dah berjaya..

ejaMaria said...

lagu tu mmg best... walau pun ayat dia mcm jiwang2 tapi tak terasa sgt

rasp said...

i loike tis song...
sampaikan kalo lagu nie terdengar kat radio or mana2...
si sapphire pasti akan ckp
"ibu, ibu, song nie" hahahahaha

Matjoe said...

tight dia ketat gak laa, pastu ada skirt. mcm ngarut gak lerr

Sakira said...

I like that song. And Deeper Conversation. Dia ada suara sedap :)