Pages

Friday, May 21, 2010

Unique Visitors 1 Juta Sebulan? Yang Benar, Beautifulnara???

Wow, memang sungguh kagum, macam tak percaya, tetapi itulah hakikatnya yang dicapai oleh beautifulnara bagi bulan April 2010. So memang ramai betul visitors yang membaca tulisan beliau. Jika dikira maknanya dalam sehari pengunjung melebihi 30,000 orang.

Apa-apa pun tahniah diucapkan kepada beliau yang sangat terkenal dengan tulisan mengenai artis dan gossip terkini. Tahniah diucapkan kepada beliau.

14 comments:

jfook said...

Omg, he is so famous!

kenwooi said...

i think most of the traffic is from search engines.. =)

hakimfaridzul said...

fulamak!!!!

besh gilo!!!

Encik Tikus said...

Hebat-hebat :)

DaHLia said...

BN memang banyak peminat..nama dia mnitti di semua orang even yg takde blog pun...google sayang sesangat.. mmmg blog gosip terbaekk laa

theeggyolks said...

i wonder when will i get that amount of visitors -_-"

et said...

pehhh.pehhh dan pehhh lagi.

icee-yah said...

ramainye..bguskan..em..takpelah..as long my blogger fren yg ade ni pun dah happykn me:)

Dayung Serian said...

bila la blog sy yg tk seberapa ni nak jadi femes cam tu :(

abangnara said...

@kenwooi - yes 50% of the traffic is from search engine.

thanks a lot untuk semua yang bagi kata-kata semangat.

thanks kepada tuan punya blog jugak.

QieFLy si Dolce said...

yup mmg betol coz baru je lepas visit blog beliau...huhuhuh kagum2

Fitrihadi.com said...

apa yg bezakan beautifulnara dari blog gossip lain ialah dia tak menjatuhkan air muka artis tu.. memang kena dengan taglinenya iaitu bergossip secara berhemah...tak macam blog gossip lain... artis2 pun mungkin akan cari dia nanti :)

Solehah said...

memang bnyk sgt tu bagi saya..tersangat-sangat-sangat banyak..

relevan said...

wow..ramai gitu.. tahniah kepada beliau..