Pages

Tuesday, May 18, 2010

Most Popular Entries Kat Blogged.my (2 Sekali)

Hmmmm, kalau kita nak promote entries blog kita bolehlah guna innit, gengblogger dan juga blogged.my. So bila letak kat sini masuklah juga sedikit sebanyak visitors kan. Apa orang kata diversified.

Anyway semalam, bila check kat blogged.my, dua entries yang ditulis telah berada di dalam carta top 10, iaitu Pilihanraya Sibu (no. 5) dan Segmen Kenali Blogger: Rasp (no. 7).

So apa lagi, promote jangan tak promote.

12 comments:

JMR said...

yes, diversified..:-)

mamai said...

terlupa address blog la pulak

velasrizal said...

selalu lupa nk promote pakai yg ni..
thanks for the reminder..

Belajar Apa Tua -Tua Ni ?

kenwooi said...

my blog usually dont get top 10 at blogged.my =P

encik tikus said...

Huhu,maklumat berguna,Thanx ! :)

joegrimjow said...

blogged.my
ohoo
baru dengar ni!

Yatre Hayati said...

wah macam menarik jer maklumat ni..mekasihh

Dayung Serian said...

thanks 4 sharing the info...pas ni nak try jenguk blog tu.

rasp said...

something new learned today...tq tq tq...

et said...

blogged.my?

wah3.1st time tahu,thanx untuk info.^^

azzey said...

Sharinginfoz: tq for the info...
i dh try click but cam ade problem..nak click yg mane utk promot our blog ek???

Sharinginfoz said...

azzey: click kat blogg.y then register pas tu boleh le start ping blog