Pages

Monday, May 24, 2010

Free Breakfast Kat McDonalds?


Bayangkan benda kat atas tu, sausage mcmuffin with egg tu anda dapat secara percuma. memang siapa tak nak kan. harganya kalau mcmuffin dengan telur tu harganya RM3.99.

so ni le kupon yang saya dapat from newspaper the star hari sabtu. ianya valid sampai hari isnin 31 mei 2010. satu lagi yang bagusnya tidak perlu membeli apa-apa untuk redeem kupon ni dan ianya valid sampai pukul 11.00 pagi. make sure guna original kupon aja. selamat makan free tapi burger saja ya, nak air kopi tambahlah RM1.20 ataupun RM3.00 dengan hash brown ya.

26 comments:

xukee said...

telan air liur je.....dahlah free, sedap pulak tu.

sarah shafie said...

aritu dpt 3 kupon n..jd bg2 lah kt kwan2..hehe..sharing is caring..

HEROICzero said...

eh serioushit????

wor, menarikkk.... =)

hanaKir@ said...

bkn mc muffin yg sedap..tp makan free yg sdap..hohoho

relevan said...

Kenapa aku tidak mendapat kopun ini..oh patulah pun..bandar dalam daerah aku ini tiada lagi McD..

walk said...

ya..ya..ya..great!!!
thanx for da info..

maslinamansor said...

nasib baik dah telan nasi goreng tadi... kalau tak mau gak p macD

Matjoe said...

wow, nice, kene godek balik the star laa camni

miss nina said...

ini yg buat nak baca the star semula
huhu.. mcD oh mcD

rasp said...

w'ouls pun aritu redeem nie hehehehe..
save $$$ kannnnn hehehehe

sisdee said...

wah sedap tu hehehehe..suke!!!

eT said...

huhu..mmg best...sabtu lepas pon p bf kt mcD..tp bayar la..:p

Bro Framestone said...

sorry...
aku amik pic sinie untuk entry baru ku

http://www.broframestone.com/2010/05/free-breakfast-kat-mcdonalds/

BroFramestone Blog

jfook said...

Wow, I love having breakfast at McD!!

suhaisweet said...

nice blog n n3..visit mine if free k.;D

~ ReD ~ said...

apsal la x bagi kupon FREE untuk mc Value lunch? hahaa

cik idaY said...

lapar..xmakan lagi..hu2..

kt trg ada 1 mcd,dahlar tutup awal mlm,pagi tutup..xmerasa lg breakfast kt mcd..huhu

DeeDee said...

rugi.. rugi tak beli the star haritu. huhu

nairaariaa said...

ada promosi ni...bes nyerr...nak lerr kumpul kupon tu...tq

Kie-yu said...

best..best
leh dpt lg ke ni~

Solehah said...

hehe..pernah dpt kat lrt..pastu cpt2 serbu mc d..

kakyong said...

kakyong pun suka McD.. lebih lagi kalo dpt free..

Rabia Sensei said...

Makan free apa pun sedapkan? hehehe. Pernah Makan di Popeyes Louisana Kitchen Tak?

azzey said...

Paper The Star je ke?

Sharinginfoz said...

azzey: tak sure pulak, itupun terjumpa dalam thestar..

..owner of a lonely heart.. said...

Thanks for the info..baru belek The Star tadi..sblm ni x perasan lak..esok nk gi redeem..