Pages

Saturday, May 8, 2010

Apasal Tak Habiskan Milo Ni???

Last weekend pi le pasar malam ngan Afiqah. Then macam biasa budak-budak ni kalau pi aja pasar malam mesti nak beli air. He he he, yang mak bapak pun beli juga. Anyway, favourite drink diaorang apa lagi kalau tak iced-milo.

Then bila nak balik tu, tanyalah apasal Afiqah tak habiskan air milo tu, membazir apa. Then guess apa Afiqah replied. Nak bagi kat abang Danish. Hmmmm memang baguslah, diaorang ni gaduh-gaduh pun bab tu mesti nak share juga kan. Adik-beradik le katakan.

4 comments:

Dayung Serian said...

alahai so sweet. bagusla anak2 kecik2 lagi dah ingat dgn abang/adik. mesti dari didikan yg bagus dari kedua org tuanya:)

maslinamansor said...

sayang kat abang Danish yer... :)

DaHLia said...

baguslah, :)

asphaq said...

sweet nya.
lain kali saving tuk saya plak.
hahaha