Pages

Saturday, May 29, 2010

Jom Pi Rasamas Carrefour Wangsa Maju

Lunch ni kita tengok menu apa untuk makan sedap juga kan. Anyway hari tu pi makan kat Rasamas Carrefour Wangsa Maju. Ni bukannya chicken chop tapi primeroast steak ayam. Kiranya ayam tu diaorang grill le kot.

Ambil sos black pepper, memang not bad tapi sosnya masin sedikit. Yang fries tu ok mmeang garing dan ditabur dengan apa benda ya, hmmmm macam serbuk cili tapi taste nice dan coleslaw tu pun ok gak. Harganya RM10.40 dan rating untuk meal ni saya bagi 8.3 out of 10.

Yang ni siapa tak kenal kan, nasi lemak le. Memang simple dan oklah, nasinya rasa pandan2 sikit dan kuahnya masam2 sikit. Hmmmmm, harganya RM3.70 ratingnya just 7.4 out of 10.

9 comments:

velasrizal said...

slalu gi carrefour tp xpasan lak kdai ni..

Alat Melempiaskan Nafsu Anjing ?

relevan said...

Nampak sedap..nyum!

ReD said...

uihhh..lama x gi makan kat Rasamas..:D

Tcr Ain said...

sedap nampak

fanadz said...

salam singgah..:)
laparnye tengok gamba.especially yg atas tu.[padahal baru je lepas makan kenduri..:P]

peaNut said...

alaaaa..mcm sedap je chicken chop tu....mlm ni nk g mkn chicken chop gak la....huhuhu

Encik Tikus said...

nasi lemak 3.70 ? haha murah nya :)

peaNut said...

encik tikus..ok la rm3.70 tu kot..sbb kalo tgk gmba tu..nasi lemak biasa je..ada telur,sambal,ikan bilis,timun,kacang ngn nasik je...

Sharinginfoz said...

fanadz: makan jangan tak makan.....