Pages

Friday, August 13, 2010

www.tonton.com.my

www.tonton.com.my, adakah anda tahu mengenai website ini? Ianya sebuah website yang menontonkan rancangan-rancangan pilihan di bawah media prima (TV3, 8TV, ntv7 dan TV9) melalui online.

So apa lagi, jom daftar kat www.tonton.com.my.

Untuk daftar, boleh rujuk kat youtube @beareatcheese.

Mana satu pilihan anda? Blackberry atau Samsung Galaxy?

22 comments:

lydzar said...

ada dengar kt tv3 baru-baru ni..jom kita daftar sekarang :)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

tak tahu plak...

eT said...

pes time dengar...hehe

naz said...

medium baru media prima kan

nabilah abd rahman said...

yeke...nie syok ni...

rasp said...

baru tau .... thx

Sharinginfoz said...

dear all: sebagai alternative kepada tv sebab ada yang asyik dok depan komputer aja

ardinihumaira said...

;) dni selalu juga tengok kat stu.. hehe

azzey said...

Sharinginfoz: best gak klu dpt tgk citer2 free ni....:)

kosa nostra said...

haa, ade pon tv on9... sng sket nk tgk cte...

anne jeannie said...

yeeahhh..bestnyer dpt tonton free..

asz wanie said...

hurmm.nk tnyee nk tonton ny kne log in dlu k?

Sharinginfoz said...

asz wanie: kena login baru boleh masuk

husna said...

salam,boleh tolong ajar saya macam mane carenye nak daftar dekat tonton nie.....pless....

Sharinginfoz said...

husna: boleh rujuk kat atas @youtube cara-cara untuk daftar

Anonymous said...

dah bayak kali aku daftar ...tapi tak mau2 gak..ape yg tak keke pun aku tak tau....

Azima Asri said...

register nie free ke

Sharinginfoz said...

azima: free aja

pein92 said...

hye. . . .
Semequm. . .
Tmpng tnye cm na nk dftr?
Fre ke t0w b'bay0?

Sharinginfoz said...

pein92: boleh rujuk link kat atas, ianya free aja

ayu malissa said...

best gak nie hehhehe

bntg mlm said...

Cmne nk register??