Pages

Saturday, August 28, 2010

Najib Buka Puasa

Najib buka puasa. Yalah mesti ramai yang nak cari information kat mana our prime minister nak berbuka kan. Tapi yang peliknya kat google bila buat carian tu benda lain pulak yang keluar. Entry mengenai najib buka puasa ni saya dapat from amazingnara. Tak nak letak "gambar mengenai carian" tu kat sini. Sorry ya.

Adakah benda ni disengajakan ataupun penggunakan kata. Contohnya kalau anda search sharinginfoz google akan recommend sharinginfo. Kalau tak percaya cuba search. Tapi perkataan najib dengan xxxx, tu entahlah. Apa-apa pun, just my opinion, tak nak besarkan isu ni, kan tak pasal-pasal ada yang kena pulak. Tapi bila saya search "najib buka puasa", memang google dah tak suggest perkataan lain. Maybe google dah buang disebabkan benda ni sangat sensitif.

7 comments:

naz said...

aikk macam lain macam pun ada

Sky0ne said...

ada yang cuba nak merosakkan reputasi kot...

velasrizal said...

lps ni najib hari raya open house kot..

nabilah abd rahman said...

ada hack google kot...

azzey said...

Sharinginfoz: mcm2 kehendak manusia ni kannnn...

Pembebel Jalanan said...

ades..aduh2..benda serius nih

relevan said...

Selamat berbuka tok najib..