Pages

Wednesday, August 4, 2010

Terima Kasih Sharinginfoz's Followers (Dah Cecah 500) dan Semua

Nak ucapkan terima kasih kepada semua my followers. Tak sangka selama 10 bulan berblogging, jumlah pengikut blog sharing is power, sharinginfoz sudah mencecah 500 orang. Terima kasih juga kepada semua yang tak jemu-jemu membaca blog ini.

Bagi saya dalam blog ni, pembaca sangat penting. Saya nak repeat, tanpa pembaca blog tu tak ada makna. Saya seronok bila membaca entry dan memberi komen / pandangan / suggestion dan macam-macam lagi. Memang kita digalakkan untuk memberi idea tak kira sama ada setuju atau tidak dengan apa yang diperkatakan, tak kira mengenai sesuatu isu semasa ataupun topik yang dibincangkan.

So sama-samalah kita jadikan blog ini sesuatu yang boleh memberi manfaat kepada kita semua bukan sekadar mengisi masa.

26 comments:

ardinihumaira said...

setuju!


tahniah kepada encik ^__^ best kan tengok angka follower.. bahagia.. ;)

Muaz Faris said...

camne cara nak cepat tambah followers? ada cara rahsia ke?

nabilah abd rahman said...

wah...mantaplah...tahniah...:)

e.l.i.s.s.m.i.e said...

wah ramainya...bila follower belog ni nak follow eliss plak..hikss :p

lydzar said...

congrates!

keep it up ye..update blog sentiasa..

Lagenda said...

tahniah..mak punya follower pun x sebanyak tu!

relevan said...

Sama sama..

Alimaz-Kembara Terasing said...

tahniah

SyUhAdA said...

tanhiah~!!
dah lebih 500~

Sumijelly said...

errk..sumi ada ker kat citu?? hik3....

Sumijelly.com

eelobor said...

hasil penat lelah, terasa berbaloi kan?

amirah said...

eh, ada gambar saya..ngeh ngeh ngeh..sama2....

Encik Tikus said...

wah~ sukanya dia. hehe. why tak letak shoutbox ?

RedLife2Love said...

congrates!!

naz said...

congratsss broo :)

JAI said...

Tahniah bro..ramai tuhhh..

Rina (◕‿◕)✿ said...

eh. before ni rina bukan follower lah! bru je jd follower.

padahal rina slalu je dtg blog ni n ada ur link dlmlink list rina

hehe

anyway, congrates! ^__^

virgo_mania said...

congratulations!

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

Bagus la bro..tahniah..
Jom tkar link jom...

Entri Terbaru PKE
Cara Ketawa Di Facebook
Wonder Girls Vs Wonder Gay

Sharinginfoz said...

dear all: thanks for your support

muaz faris: no secret actually, update selalu, rajin2 pi blog org, then use your own style

sumi: rasanya ada aja...

amirah: memang ada kan...

encik tikus: maybe some day

rina: thanks

pejuang: dah link

nursarah said...

huhu, aku pun baru hari tu meraikan ke500an followers.

tahniah!

arekymz membuyau said...

alhamdulillah..
smoga semakin sehat dan bertambah maju ke hadapan..
:)

HaiDa HiDa said...

tahniah2.. moga sentiasa memberikan info2 berguna kepada kami dalam penulisan di dalam blog anda ini.. :)

Eyriqazz said...

wah,makin maju bro sharinginfoz yang kacak bergaya..teruskan usaha bro..chaiyok2..

@ku d! sin!e said...

same2...hehehe!!

azzey said...

Sharinginfoz: wah sudah semakin ramai! tahniah2!!! bilalah my follower nak mencecah angka 50 org nih (bkn 500 taw,tp 50).......ha3....