Pages

Wednesday, August 18, 2010

First Time Unique Visitors Lebih 100 Untuk Satu Jam

First time unique visitors (UV) melebihi 100 untuk satu jam iaitu pukul 12 tengah hari iaitu 104 dan pukul 1.00 petang 100. Thanks pada semua yang datang melawat blog ni.

So far sehingga pukul 9.00 malam, ianya sudah mencapai 757. Kalau boleh nak juga merasa lebih 1,000 UV dan nak pecahkan rekod sebelum ini iaitu 911.

30 comments:

abang ensem said...

caya la bro..

Encik said...

bagus ar, trafik tinggi tu :D

Kancilbiru said...

wahh banyak tu..tahniah...sy belum banyak tu lagi...

n@m@n said...

bilalah nak cam tu..hehe

Entri terbaru chekgu

Kisah Salleh Gregor Samsa Hina Islam dan Plot Graf Ketamadunan Melawan Masa

SyUhAdA said...

besnye...
dlm msa sejam ..
rmai yg menjenguk~

nabilah abd rahman said...

hebatlah...blog saya nye trafic tak sebanyak itu...tahniah...

cGi0 said...

camne leh byk visitor ni..?

darkbatman said...

tahniah bro.. heee

DaHLia said...

saya ramalkan lepas :)

~~ciklinn~~ said...

hish hishh... ciklinn lah duk yg ado kat situ.. hahahha

JAI said...

Hebat dan Mantap bro..keep it up...

Hariz said...

wah kencang tuh bro :)
tahniah~

ken said...

banyaknya traffic!
saya pun harap boleh sampai sebanyak blog u =)

suhaida shukor said...

wah. sangat famous.

aque said...

wah. thniah :)

Mohd Adziim said...

Tahniah bro!

Amir Izzat said...

fulamak bro!! bagi tips ngan amir sikit..nak tau..!!!

ZACK ENTRY said...

tingginya..gud luck!=)



latest entry Ekspedisi Jelajah Gua - Episod 3 (Gua Ular)

bidadarihijau said...

WOOOOOOOOoooooooooooooooooo...masyukkkkk

Mat Gebu said...

Tahniah!..blog anda memang ada potensi untuk naik!

Bo the Nerd said...

Tahniah bro! Care to share? You know sharing is caring right...

www.boisanerd.blogspot.com

Tn.Punya said...

akan di paktikan nanti..jam 12 hingga 1

Cik Ruby said...

Tahniah ^.^

Sumijelly said...

wah..bestla nik..
rezeki tu...
semoga akan maju dan terus maju......

Sumijelly.com

ardinihumaira said...

wow :)

miss nina said...

makin maju blog ni, tahniah :)

rasp said...

fullamak....tabik spring aaaa! congrats!

HaFizRahMaN.com said...

congratzzzz=)

Hidup Seorang Blogger said...

Hebat lah bro.. masyuk gitu traffic...

ohcerita.com said...

mantap bro..keep it up
HIDUP SEORANG BLOGGER