Pages

Thursday, August 19, 2010

Pengomen Pun Dapat Hadiah? Thanks Elissmie

Guess what? Saya dapat hadiah from elissmie untuk pengomen blog paling seksi. Ianya diberi kepada 6 orang yang banyak komen kat blog elissmie.

Tak sangka suka-suka komen pun dapat hadiah, thanks again. Di samping saya ada lagi 5 orang yang dapat.

17 comments:

J.L said...

best berblog ni kan. btw congrats ;)

Encik Tikus said...

bhahahah. bestnya~ tapi patut dapat langsir rumah sebijik.

lydzar said...

pengomen paling sexy you..hihihih! congrates!

saya pon sexy jugak la tuh :P

|| NaFiRaa || said...

rezeki bulan pose neh!!! tahniah~

♥Azie♥ said...

TAHNIAH BRO...

eelobor said...

rugi ar tak seksi tak dpt adiah ...hehehehe

Lagenda said...

Err..share adiah tu dgn mak leh x?

DaHLia said...

berbaloi2 :)

maslinamansor said...

Taniah... !!!

relevan said...

Seronot nya berblog..hadiah dapat..duit pun boleh dapat..kengkawan pun dapat..awek pun dapat jugek..he he!

miss nina said...

dah banyak hadiah kan?
rezeki tu

Azuan said...

rezki bulan puasa hoho..

kojah said...

bestnyerr dpt adiah...hihi

ardinihumaira said...

tahniah!
;)

Mohd Adziim said...

Sexy?
Haha~
dasyat r bro.

Sharinginfoz said...

dear all: memang betul, seronok dapat hadiah

lydzar, eelobor dan mohd adziim: hmmm, seksi ke?

lagenda: oklah share tengok ya

azzey said...

Sharinginfoz: tahniah2....x sangka kannn..