Pages

Friday, August 20, 2010

Fantasy Football (EPL BPL Premier League)

Jom kita main fantasy football (EPL BPL Premier League). Daftarlah kat fantasy football.

Pertama, isi detail i.e. username, password, e-mail address dan lain-lain lagi.

Kedua, pilih kelab dan macam-mana anda nak terima maklumat mengenai games dan update.

Ketiga, click agree on the terms and conditions.

Seterusnya, pilih nama team dan juga jersi.

Lepas tu, belilah players yang anda minat dan make sure anda tak boleh pilih lebih 3 pemain dalam pasukan yang sama, i.e. Arsenal or mana-mana team le dan duit yang anda ada hanyalah GBP100 juta.

Akhir sekali, first eleven akan tertera kat screen tu dan markah akan diberi setelah game yang real tamat. So kalau berminat apa lagi, fantasy football. Have a good weekend.

JADUAL PERLAWANAN LIGA INGGERIS 2010/2011

10 comments:

Encik Tikus said...

dah buat dah pung ;DD

velasrizal said...

hmm not a bad team..

dansa said...

masuk GB league!huhu

nairaariaa said...

slalu gak tgk org men nie...hehe...tp tak pandai la

arekymz membuyau said...

assalam.
kalo laa btol2 leh wat team sndiri kan best..
;)

eelobor said...

x berapa minat bab2 games nie

dinsblog said...

dah register sblm EPL start.Dah collect 71 point.

ardinihumaira said...

wahhh hebat;)

Sharinginfoz said...

encik tikus: tak sempat masa minggu pertama hari tu

dansa: thanks for info

arekmyz: betul tu, sungguh kagum ngan arsene wenger, latih players yang muda2

dinsblog: wow, susah le nak kejar ni

shunsuke said...

Ramai antara kita yg minat bola terutama EPL tp xtau pasal
fantasyfootball.Myb ada gak yg xminat bola n langsung xambil tahu pape
pasal bola

Fantasyfootball ni adalah pertandingan dimana kita buat team then
select player yg
kita suka n rasa bagus utk dreamteam kita.

Kat Malaysia pertandingan ni free xperlu bayar seposen pun utk
pendaftaran tp hadiah boleh tahan!



Antara fantasyfootball yg ada kat malaysia


http://fantasy.sports.mylaunchpad.com.my/
-hadiah bulanan RM3500
-overall RM15000
-anjuran maxis malaysia
Tp dah ramai yg join ni,so change nak menang pun nasib2 la..



Paling Baru yg ni...


http://fantasyfootball.dominos.com.my/invite.php?id=139


-hadiah bulanan stock pizza setahun
-overall RM10k
-anjuran damino pizza
yg bestnya,ramai yg xtahu fantasyfootball yg ni n yg join rata2 baru
nak cuba2..kira dorang ni sayur jer

dlm fantasy dominos ni gua ada buat liga ..We All Hate MUFC...(hahaha)


Note ! Utk yg berminat dpt info lain leh email gua n subject dlm email
sbg "Malaysia Fantasy Football"

Chelsea! Chelsea !!! Chelsea!!!