Pages

Tuesday, August 24, 2010

Digi MiFi

Digi Mifi. Ya memang betul, pernah tak anda dengar mengenainya? Kalau tak pernah saya citer sikit sebanyak ya. Ianya adalah mobile (portable) wifi. So tak perlu le anda cucuk kat USB port tu. Gadget ni akan menghantar wifi signal dan boleh digunakan bagi alat-alat yang mempunyai wifi capability,i.e. iPad, iPod Touch, netbook, laptop dan macam-macam lagi le.

Macam yang kita letak kat rumah le tapi yang ni anda boleh bawa mana-mana.

Yang bagusnya device ni sangat ringan at 90g dan bersaiz tapak tangan. Di samping itu, anda boleh gunakan benda alah ni untuk 5 devices pada sesuatu masa.

Pada masa entry ni ditulis, cajnya adalah RM128 sebulan untuk speed 700kbps dan pembayaran untuk alat ni sebanyak RM360. Satu lagi ianya tak ada kontrak, bila-bila masa anda boleh terminate.

Apa-apa pun sebelum anda buat keputusan, lawati digi mifi untuk keterangan lanjut.

13 comments:

noor afzan said...

wah, takde kontrak yang menarik nih..

Tema sambutan kemerdekaan Malaysia ke 53 : 1 Malaysia Menjana Transformasi

azzey said...

Sharinginfoz: benda baru jg ni....satu kemajuan dlm IT...:)

naz said...

saya rasa ia sangat cool

♥Azie♥ said...

saya suka ngan digi.. :)

amirah said...

menarikla device ni bro nik..tapi mahallll..kalo hilang rasa cam nak nangis je..

relevan said...

Begitu teruja dengan phone ini..adakah mampu ku miliki?..

eyriqazz said...

fuhh,nampak menarikk.....cuma harga blom mampu lagi la..hik3..

arekymz membuyau said...

assalam.betol2..
nampak menarik.
kalo bnyk duet bole la kan..
huhuhu..

velasrizal said...

ok ke line digi ni..takut mcm p1 max

Lagenda said...

a'a..bior dia establish dulu le baru leh timbang2kan pengunaannya.

rasp said...

mcm2 ada skarang nie...

eelobor said...

sape2 yg dah ada pengalaman guna boleh berkongsi....

Sharinginfoz said...

azzey: benda baru harapnya ianya menjadi pemangkin kepada more innovation

amirah: rasanya ok kot RM360 untuk "receiver/modem" tu cuma monthly fees tu RM100++ kan

relevan: ianya not really a phone tapi bentuk memang sebijik macam phone kan

arekymz: betul tu kalau ada duit lebih apa lagi

velasrizal: kena tengok tempat