Pages

Monday, August 9, 2010

Sogo KL Follows Sharinginfoz's Twitter

Pagi tadi buatlah entry mengenai sogo sales yang diadakan sempena menyambut hari raya nanti. Tak sangka tengah hari tadi sogo kl follows my tweets kat twitter.

Memang ramai juga kan companies sekarang ni menggunakan laman sosial, tak kiralah twitter ke, facebook ke untuk tujuan perniagaan dan mendapatkan feedback from pengguna. Memang mereka kena mengikuti cara terkini dan tak boleh hanya mengharapkan media yang biasa, i.e. newspaper, TV, radio dan media cetak yang lain.

Tak sangka memang sogo ni, quite active juga bertwitter sempat reply on my tweet.

"@sharinginfoz Thank you for sharing info :D Kami dah baca blog anda & promise to be frequent readers :)"

15 comments:

Jard The Great said...

hehe.. depa jugak follow blog gua

Encik Tikus said...

wah~ kagum ;)

amirah said...

wow...!!

Hazzy Ishak said...

wah, siap follow lagi tu. mana tau dapat diskaun lebih ke.hehe

Lagenda said...

bagus la servis depa klu cenggini kan?

Alimaz-Kembara Terasing said...

tahniah,,..

Mknace said...

^_^

lydzar said...

apelagi cuba tanya takdek ka sogo nk bagi diskaun 100% sempena raya ni hehehe

J.L said...

sogo tgh sales ;)

n.a.j said...

uish..baguih ni...kalo jusco wat camni pun baguih ni..:)

PinQib said...

wauu. cool giler.. hbat nii



Latest entry. Mai la singgah. 
Harap satu keluarga lu kena kencing manis!


Jejaka hot posisi kurang panas


Tolong (-_-“)

ardinihumaira said...

tahniah! ;)

J.M.R said...

bagus..leh cepat tau feedback dr pelanggan diorg..

azzey said...

Sharinginfoz: bagus tu.....sng dpt info. blh share sama2...

Anonymous said...

Askm,

tengah tengah browse terjumpa blog ni..sebut pasal burger...ni sya ada rsa burger yg memang sedap.di sg long.memang jauh sikit..but mmg mengancam.burger pakai ramly juga but diaorg dah buat blk...mcm msk bahan lain.msa sya pi tu..blh tahan ramai juga org yg mengorder..kebanyakan nya customer cina (mungkin pasal area tu kot)burger rasa crispy kat luar tapi juicy kt dlm..yg special diaorg punya cheese melt burger.cheese tu dah di mskkan kat dlm burger n msa makan tu plak..melt mcm mkn piza tgh panas...memang best..cubalah..