Pages

Tuesday, August 17, 2010

Keputusan Terkini Liga Perdana Inggeris 2010/2011:Manchester United 3 vs Newcastle United 0

Keputusan Man Utd 3 vs Newcastle 0
  • Berbatov (minit 33)
  • Fletcher (minit 41)
  • Giggs (minit 85)

Perlawanan liga perdana inggeris 2010/2011 untuk first match bagi Manchester United dan Newcastle United akan berlangsung pada pukul 3.00 pagi nanti, 17 Ogos 2010.

Memang satu perlawanan yang sangat menarik kerana Man Utd adalah salah satu daripada pasukan yang berada di tangga 4 teratas english premier league (EPL/BPL) tahun 2009/2010. Manakala Newcastle pula berjaya untuk kembali ke Premier League kali ini setelah berada di kedudukan teratas Football League 2009/2010 dan hanya kalah 4 kali di dalam 44 perlawanan.

I am sure mereka akan bermain dengan terbaik memandangkan ini merupakan game pertama / pembukaan.

7 comments:

x-po said...

arap2 newscastle yg menang mlm ni hehe

Rasuah polis atau tak? RM300 atau RM50? Pilihan anda?

ardinihumaira said...

gudlak untuk mereka;)

eelobor said...

x berapa minat sgt liga, x tunggu. tp kalu kebetulan tgk jer

n@m@n said...

hehe..tengah tunggu² ni

Kulanz Salleh said...

perlawanan yang hebat tu.. tapi tak dapat plk tengok time tu..

naz said...

berbatov makin berbisa pula tahun ini

yo87 said...

WAtch Man Utd vs Newcastle United highlight 0nly on http://footballcrazie.blogspot.com/p/download-highlight.html