Pages

Wednesday, August 11, 2010

UV Hampir Mencecah 1,000 Orang

Salam dan salam sejahtera semua. Hari ini adalah hari pertama bagi menunaikan ibadah puasa. Diharap kita dapat manfaatkan ibadah puasa dan ibadah lain. Dan ianya lebih baik dari yang sebelumnya.

By the way, just nak share that hits kat sharinginfoz telah mencapai rekod setelah 10 bulan berblogging dengan unique visitors mencecah 911 orang semalam, 10 Ogos 2010.

Sebelum ini jumlahnya di antara 345 to 521 orang. Thanks semua yang telah banyak menyumbangkan trafik ke blog ini. Nanti jangan lupa ya datang lagi.

30 comments:

DaHLia said...

wahh peningkatan yang baik ni..
tahniah!!

Ieda Al-Habsyi said...

dassatt! tahniah :)

J.M.R said...

tahniah bro...teruskan usaha:-)

faiz said...

Tahniah! banyak tuh 911..kipidap

Post-post baru faiz!
Service design header
Apa itu churpchurp

CikLilyPutih said...

hebatlah kawan

Sir Marcello said...

dahsyat!! tahniah =]

J.L said...

suka baca blog yg informative

♥Azie♥ said...

tahniah bro..rejeki tue..

MX said...

tahniah2...
aku masih lagi terkedek-kedek nak capai seribu nie...
hehehehe...

anisalya said...

tahniah! tahniah dan selamat berpuasa...

Nazz@Purple said...

hebat nye..

ardinihumaira said...

;) best kan... tahniah!

cikmin said...

Tahniah...!

naz said...

wa caya sama lu lah. iklan pun dah banyak promosi tu :)

eelobor said...

hahahaha, aku baru jer sekali lepas 100

PinQib said...

biler lah sy nak banyak macam ni...



Latest entry. Mai la singgah. ;)
Apa menu sahur anda?

lydzar said...

congrates!

keep it up :)

ejaMaria said...

tahniah... dan selamat berpuasa...

maslinamansor said...

taniah...
kalau la mas yang dapat 1000UV

Sumijelly said...

sama la nik...
sumi pun tetiba mencecah 1K..hik3....
mungkin ramai yg tak hafal niat poser kot..hehehe

Sumijelly.com

yanmie said...

Tahniah yea, kipidap :)

LiFe KaMi said...

tahniah...Selamat berpuasa dr kami untuk anda sekeluarga..semoga kita dapat menunaikan ibadah puasa dgn sempurna..

myz ramz said...

tahniah2...bile la boleh dapat uv camtu gak ek...?

e.l.i.s.s.m.i.e said...

banyaknya.me 1K UV untuk seminggu :p

azzey said...

Sharinginfoz: tahniah!

anastasyea said...

tahniah..

Rina (◕‿◕)✿ said...

waa..rminye dtg blog ni :)

Suliana said...

tahniah!! 10 bulan tu, u deserve it sebab awak rajin update blog:-)

Nur Fannun said...

wah..tahniah..BE mesti meriah ni..

OST EPILOG SYURGA CINTA

Amir Izzat said...

salam ramadhan...Amir lak..mencecah 900 je..hehe..xsangka betol.