Pages

Monday, August 30, 2010

Nelayan Ikan Bakar @Bazar Ramadan Taman Melawati

Weekend lepas pi bazar Ramadan kat Taman Melawati. Memang ramai betul, biasalah kat mana-mana pun penuh kan, nasib baik parking banyak kat area klinik melawati tu sebelah BP kalau tak silap.

Kat Nelayan Ikan Bakar ni memang kegeraman orang yang berkunjung kat sana. Maybe disebabkan lada dia tu. Biasanya beli ikan kembung or ikan cencaru. Harganya RM5-RM7 mengikut saiz. Cubalah memang sedap.

9 comments:

amirah said...

semalam saya pun mkn ikan bakar..saje tukar selera

sahromnasrudin said...

salam ziarah...kat seremban ikan cencaru RM 5 jerk..dgr kata kat KL lagi murah ya????

Encik aMin said...

wah, cambest jek.. lenkali pegi tmn melawati,kena try nih.... aritu member aku beli nasi briyani kat situ,sedap gilerr.. :p

ardinihumaira said...

ikan bakar memang best! daging bakar pon best jugak. nyummmmmmm!

relevan said...

Aduhh sedap..nampak sungguh menyelerakan..

eelobor said...

ikan bakar memang peberet gak tuh

aque said...

sangat suke... sedap3........

J.M.R said...

baru lepas pekena pari bakar..nyumny!!

Asyiqkin Abdul said...

Kepada pelanggan setia IKAN BAKAR NELAYAN..bazar kami bertempat di WANGSA SIAGA,WANGSA MELAWATI... dr jam 3.30 ptg sehingga 7.00 ptg. Seperti biasa pd pelanggan2 IKAN BAKAR NELAYAN product kami dijamin 100% jika ada masalah pd ikan replacement akan diberikan. Sebarang pertanyaan atau penempahan boleh hubungi 01111770023. Terima kasih & salam RAMADHAN..