Pages

Sunday, August 15, 2010

Segmen Kenali Blogger: lagenda @duniablogku

Salam dan selamat sejahtera. Segmen Kenali Blogger diteruskan lagi dengan blogger untuk minggu ini ialah lagenda @ duniablogku. Baru aja berblogging dengan first post adalah pada 12 Mei 2010, iaitu 3 bulan++ yang lepas. Lagenda memang sangat aktif berblogging, at least satu entry setiap hari dihasilkan.

Semasa entry ni ditulis, jumlah pengikutnya hampir 300 orang. Wow, memang sangat impressive. Maybe dalam masa beberapa bulan lagi ianya akan mencapai 500 orang. Kebanyakkan entriesnya adalah berkisar kepada kisah peribadi, sama ada mengenai anak, diri sendiri dan juga makanan.

Sorry entries makanan tak dapat nak disentuh.

Ni lah anak-anaknya. Serba oren, semangat pasukan Holland. Bagus juga bawa family tengok movies kan. Tak kisahlah cerita apa, janji enjoy dan boleh spend quality time bersama mereka.

Ni quite menarik juga mengenai tips elak dileter. Antaranya ialah gunakan pendekatan diplomatik, beri penjelasan, renung diri dan bantu isteri. So kalau nak tahu lebih lanjut jom duniablogku.

9 comments:

eelobor said...

tahniah, mmg aktif tuh 3 bulan lebih dah mencapai 300 pengikut.

Khairunnisa' said...

Wah, ada segmen kenali blogger. Menarik! :)

Lagenda said...

Ya Allah..akhirnya mak diteropong oleh en sharinginfoz dlm diam2!! Jutaan terima kasih atas penghargaan sebegini..

n@m@n said...

fuyyoh..bila nak menyinggah di blogku?hehe

akubukanpuitis said...

wahaaaa~ mak da kene terjah!! hee.. =)

Daun Bidara said...

ramainya penyokong, mesti ada yang istimewa di situ

ardinihumaira said...

jum3 terjah ;)

qistynacorner said...

hehe, mak mmg besh... :P

kulanz said...

Bagus juga segmen macam ni. Boleh kenal lebih ramai blogger..