Pages

Wednesday, August 4, 2010

Segmen Iklan: Balqis Collection

Guess what? Dapat first penyewa untuk iklan di blog ini. Jom kita terjah balqis collection. Mengikut information kat blog beliau, Balqis Collection terletak di Damansara, Selangor. Secara ringkasnya:

"Balqis Collections menyediakan busana muslimah yang pelbagai untuk digayakan wanita kini. Baju kurung, tudung dan aksesori menjadi pilihan kami."

Balqis Collection mempunyai facebook dan kalau berminat bolehlah add untuk mengetahui lebih lanjut mengenainya. Semasa entry ni ditulis jumlah "friends" adalah hampir 900 orang.

So berbalik pada baju kurung yang dijual. Disertakan beberapa helai untuk tatapan semua. Yang ni adalah kurung pahang yang berwarna pink, bermanik dibahagian leher dan tangan. Nak tahu lebih lanjut terjah aja.

Yang ni pun baju kurung tapi berwarna biru ungu dan kain yang digunakan adalah chiffon.

Lastly berwarna hijau. So apa lagi bolehlah belek-belek di Balqis Collection.

15 comments:

Kancilbiru said...

wow...sesuai sangat dah nak dekat raya ni...:P

Lagenda said...

wah...mnyknya baju cantek2..leh terjah nih!

fiD said...

terbaik sangat!

♥Azie♥ said...

leh cuci mata untuk koleksi raya nie

noor afzan said...

wah..dah ada pengiklan..syabas2..

lydzar said...

dekat jugak ni..

next time boleh la pi

J.M.R said...

masa yg sesuai utk iklankn bju raya nih..good luck & congraTZ bro!

icee-yah said...

waa..sape yg ltk ikln kat blog awak msti laku nih..tahniah:)

azzey said...

Sharinginfoz: wah1 dah ada respon....bagus2...

akiss ferrero. said...

tahniah.

bangga kjap sbb nama mcm nama ku. hehehhe

velasrizal said...

wah tak sangka.. dh maju lagi setapak ni..

Balqis Collections said...

jom lah singgah ada promosi raya dan sesetgh bju nak clearance harga mmg berbaloi2...thanks kpd owner blog ni...mumgkin saya akan terus beriklan disini...

maslinamansor said...

baju kurung no 3, cantik...

appledia said...

Congrats bro!Massssyuk^_^

ardinihumaira said...

cantik!
;) nak wat raya.. ngeee