Pages

Monday, August 9, 2010

Sogo's Raya Celebration Sale (8 Ogos hingga 16 September 2010)

Sebut aja sogo mesti ramai terbayang-bayang mengenai sales kan. Biasalah sogo kan selalu buat sale, boleh dikatakan tiap-tiap bulan ada jualan "murah".

So ni nak cerita mengenai jualan sempena hari raya yang berlangsung pada 8 Ogos hingga 16 September 2010. Macam-macam ada, kalau yang tak beli lagi bagus juga beli sebelum puasa kan senang sikit kan.

Saya dan keluarga ada juga pergi hari sabtu yang lepas khas untuk members, memang ramai betul nasib baik ada parking kosong, yalah benda alah tu start kul 9.00 pagi so sebelum waktu tu kami dah parking. Kalau tengok kat luar ramai betul yang beratur dan baru nak apply kad.

Memang susah juga ngan budak2 ni, letih le, maklumlah kita suruh banyak kali tukar dan cuba pakaian. So nasib baik dapatlah juga pakaian raya untuk Danish dan Afiqah. So apa lagi jom kita shopping. Tapi sebagai pengguna yang berhemah, belilah apa yang perlu dan jangan boros-boros ya.

16 comments:

ardinihumaira said...

;D senyuman melebar bila lihat perkataan SALES! hehe

sarah shafie said...

bestnya klau de duit..

Hazzy Ishak said...

dah lama tak pegi sogo

relevan said...

Selalu lalu saja dekat sini..

mummysyafie said...

last year gi Sogo time member card day mmg orang ramai giler. nak membayar pun amik masa lama

tapi tak dinafikan..time ni mmg harga murah²

LiFe KaMi said...

ni yang bahaya...kering poket dibuatnya..hehe

lydzar said...

mmg destinasi beli baju raya anak2 ni..

eelobor said...

boleh di katakan seoanjang masa sale kat sogo tuh. tak tahu plk bila masa x de sale

♥S@R@♥ said...

kena pergi ni time da sale..shopping tuk brg hantaran leh save budget..huhu

rasp said...

Sogo mmg rajin buat sale...
mmg kena terjah seawal pagi...

♥Azie♥ said...

bleh pergi nnt

J.L said...

belum start membeli belah lagi...

Lagenda said...

so, setuju x mak kata, kena sopin sblm bulan pose supaya anak2 kita x penat..sian dia, dah la penat berpuasa, penat plak test baju 4-5x kali! Huhuhu..klu mak, mak pun hanggin!

Err..pd semua, slamat bersopin!

Ery Farieha said...

alaaa
member je ke?
adeh

Sharinginfoz said...

ardini: memang seronok shopping kan tapi kalau dapat duit free lagi seronok

sara: apa lagi... terjah

lagenda: sangat setuju, kalau bulan puasa letih gak kan

ery: yang members dah lepas sekarang ni untuk semua

azzey said...

Sharinginfoz: best nyer shopping...lg2 klu duit tgh byk! tp klu duit x bp ade.....tu yg sedih sikit tu...coz no money...no talk....hu3....