Pages

Sunday, August 15, 2010

BLOG LIST BEN ASHAARI

Benashaari, memang nama yang tidak asing lagi di dalam blogging world ni. Memang sangat rajin update blog dan of course ramai pengikutnya.

Disebabkan sesuatu perkara sekarang ni bloglist yang sebelum ini sudah dipadamkan dan ianya diganti dengan yang baru. So kalau yang berminat untuk berada di dalam bloglist, jangan lupa lawati entrinya untuk mengetahui lebih lanjut.

Secara ringkasnya, perlu buat satu entry dengan menggunakan tajuk "Blog List Ben Ashaari" dan letak header blognya dan tentukan kategori blog anda, i.e. masakan, peribadi or ibu-bapa. So apa lagi jom benashaari.

4 comments:

A-Y-I-E said...

Rasa-rasa ko la.. leh tak aku ada dalam semua bloglist dia.. Hahahahah... Tamak pulak aku

ardinihumaira said...

^__^ dni pun nak buat jugak tapi tenet slow setakat ni asyik tumpu blogwalking je. huhu... bila la berpeluang nak buat ni.. sobss

boy_bersahaje said...

Dsat gak blog brader tu...traffic dia mengancam jiwa hahahaha

noor afzan said...

saya baru tahu ni.
tak tahulah sempat ke idak.
kalau tak pasrah je la.