Pages

Thursday, August 26, 2010

Epilog Syurga Cinta

Credit: ohmalaysia

I am sure by now dah ramai yang menonton cerita epilog syurga cinta. Epilog syurga cinta disiarkan mulai 2 Ogos 2010 di slot akasia TV3 pada jam 6.30 petang hari isnin hingga khamis. Drama ini semuanya mengandungi 28 episod. Rasany drama ini adalah one of the top series yang orang tengok ketika ini.

Maybe disebabkan jalan cerita dan pelakonnya. Apa-apa pun untuk mengetahui lebih lanjut, i.e. sinopsis epilog syurga cinta bolehlah layari ohmalaysia. By the way pelakon-pelakon utama adalah Zizan Nin, Fida dan adik Mia Sara.

11 comments:

iqbalsyarie said...

Wah...tak pernah tengok lagi :D

Cerita terbaru di blog:"saya nak kawin dan ada anak"

Hazzy Ishak said...

jalan cerita meleret2

Encik Tikus said...

mia comel ;)

relevan said...

Suka tengok heroin cerita ni..bila senyum alahaaii..

Abdul Halim Ismail said...

pandai David teoh tarik penonton melayu

maslinamansor said...

tak boleh lawan Adamaya....

ardinihumaira said...

suka tengok mia :D

Anonymous said...

fida ni my ex-senior masa bljr dulu.. tak abis bljr pun rasanya dia nih.. sbb dah join realiti show pantene tu la.. huhu~

azzey said...

Sharinginfoz: sy pon sker....sker mia tu.....cam bijak sgt!

Nazz@Purple said...

jalan cerita dah semakin best..

ummi radhwa said...

bez nyer cite ny...
smkin lme mkin bez ile...;)