Pages

Thursday, August 12, 2010

HIDUP SEORANG BLOGGER

Hidup Seorang Blogger. Itulah tajuk contest denaihati. Hadiah untuk contest hidup seorang blogger adalah seperti berikut:
  • RM300 setiap orang (ranking 1-5)

  • RM150 setiap orang (ranking 6-10)

  • RM100 setiap orang (5 entri paling popular)
Contest ni ialah untuk menguji page mana paling popular kat google dengan kata kunci "HIDUP SEORANG BLOGGER". Ranking tu apa benda pulak? Ianya adalah ranking bagi mengukur sesuatu blog / website based on google. Minimum pagerank untuk sertai contest "hidup seorang blogger" adalah 2. Nak tahu your pagerank, jom check pagerank.

Syarat-syarat peraduan HIDUP SEORANG BLOGGER.

23 comments:

MX said...

sama-sama kita meriahkan contest niee...
=)

ardinihumaira said...

dni lom join lagi contest ni...


harap encik dapat baca entry ini --> http://www.ardinihumaira.com/2010/08/komen-yang-beserta-dengan-linkspam-akan.html

Lagenda said...

erm..mari kita serbu!!

Alimaz-Kembara Terasing said...

emmmm menarik...

Shidi Shah said...

ayuh join..lumayan 2

eelobor said...

setakat baca jer laaa, nak joint tak layak pun. pusingan awal pun tak lepas.

AngahSayang2314 said...

salam ramadhan

hohohooo jom angah nak joint leh???

Rina (◕‿◕)✿ said...

mestila kalah..google x kenal pon rinastories

sob sob

Warning! Jangan Baca kalau lemah semangat!

J.M.R said...

CAM MENARIK GK NI..

icee-yah said...

SHARINGINFOZ patut join..mesti memang)

azzey said...

Sharinginfoz: Silakan join!!!

maslinamansor said...

bro tak join ker?

relevan said...

Menarik ni..moh join..

~~ciklinn~~ said...

CIKLINN NI MMG TAK TAU PAGE RANK KA APA KA... HUHUHU KESIAN KAN.. JAP KASI SKODENG TMPT TU

Hidup Seorang Blogger said...

wah.. terus masuk page 1 tu.. hebat lah.. good job..

Sharinginfoz said...

ardini: thanks for the entry, menarik gak....

eelobor: tak apalah, next time masih ada

rina: cuba aja

icee-yah: insyaAllah, cuba aja

maslina: dah daftar, then dah buat dua post, auto nanti

hidup seorang blogger: harap2 dapat kekalkan kat page 1 tu, wow, nama pun hidup seorang blogger, memang cool ni

Rara said...

Goodluck! :)

Shidi Shah said...

try luck gak..
huhu..
tp mcm xlyak jer


.::shidi::.

Maliq said...

ni pesaing sengit ni..huhu

iza said...

Salam...

gud luck....

Hidup Seorang Blogger said...

Suka lak dgn tagline hidup seorang blogger.. terus buat jd nama.. hehe

ohcerita.com said...

gud luck semua!
HIDUP SEORANG BLOGGER

Hidup Seorang Blogger said...

ayo ramai2 kita meriahkan kontes ni..