Pages

Friday, August 27, 2010

Afiqah Jadi Emcee?

Gues what, Afiqah cakap dia akan jadi emcee masa graduation day nanti, kalau tak silap bulan October. So tanya le Afiqah, macam mana ceritanya. So dia cakap cikgu ada tanya sapa nak cakap "good afternoon" masa graduation day nanti. So Afiqah angkat tangan, sebab dia angkat tangan dulu so cikgu pilihlah dia.

Actually dua orang guna bahasa Inggeris dan dua orang bahasa Cina. Tak kisahlah yang penting kena berani, itu yang saya nak kan. Tak mahu takut-takut. Kalau tak berani pun kenalah confident dengan apa yang dibuat.

12 comments:

suzzsuzie said...

salam..baguslah kecik2 dah berani tunjuk bakat....

eelobor said...

wah...bagus nyer. nama nama di padam bro? hehehehhee

Linglung said...

kecik2 dah berani mencuba..bagus2

azzey said...

Sharinginfoz: bagus utk membina self confiden dlm diri dia!

Solehah said...

alhamdulillah..bagi ruang dia perluakan lagi bakat..bagus macm ni.

Solehah said...

alhamdulillah..bagi ruang dia perluaskan lagi bakat..bagus macm ni.

nabilah abd rahman said...

bagualah afiqah..kecik-kecik dah berani cakap kat depan..

virgo_mania said...

bagus... biasakan macam tu supaya senang jadi leader

ezzati said...

hyehye..lama x singgah sini..gud luck to afiwah :)

Halimkk said...

Budak-budak sekarang bukan macam budak2 dulu lagi. Zaman dah berubah..

noor afzan said...

wah..
bagus la afiqah..

icee-yah said...

BAGUSNYA AFIQAH..SHE MEMANG ADE POTENSI KAN DADDY?:)