Pages

Tuesday, August 3, 2010

Keputusan Penuh Terkini TM Liga Super (Latest Full Super League Results): 3 Ogos 2010

Malam ini, 3 Ogos 2010 adalah perlawanan terakhir liga super. Walaupun juara liga sudah diketahui iaitu Selangor, last match ni merupakan game yang inetresting kerana masing-masing mempunyai misi untuk menang.

Keputusan terkini:
  • Pahang 3 vs Johor FC 0

  • Terengganu 1 vs KL PLus 0

  • Johor 0 vs Kuala Lumpur 1

  • Perlis 2 vs Negeri Sembilan 0

  • Kedah 2 vs Selangor 0 (Selangor juara liga memenangi RM500,000)

  • Kelantan 0 vs T-Team 0 (Kelantan naib juara liga dapat RM300,000)

  • Perak 4 vs Pulau Pinang 0

7 comments:

mak_ngoh_selamoh said...

mungkin ada team yg main ala kadar jer mlm ni

ardinihumaira said...

;)

yeay bola!

HaiDa HiDa said...

huhuhu.. ingatkan kelantan akan kenduri gol malam ni.. hehehe.. ok la tu, usaaha lagi tahun depan..

molmolla said...

OMO!! TAK TENGOK :)

eelobor said...

tahniah buat naib juara kelantan menamatkan liga super dengan satu kekelahan sepanjang 26 perlawanan dan merupakan pasukan yang paling sedikit memboloskan gol.

darkbatman said...

kesian negeri aku kalah..ahaha

Sharinginfoz said...

haida: tak ada kenduri le pulak

darkman: apa kata bro pulak main