Pages

Sunday, August 1, 2010

Ramai Betul Google Imam Muda

Rancangan Imam Muda sudah pun tamat pada hari Jumaat yang lepas tetapi momentumnya masih kuat. Memang sangat memberi kesan yang luar biasa kepada masyarakat.

Dalam blog ini, sehingga pukul 9.00 malam, lebih daripada 100 hits yang mencari maklumat lanjut mengenai imam muda. Semoga rancangan ini dapat memberi impak yang positif dan ianya dapat diteruskan lagi di masa yang akan datang. By the way, jumlah yang "like" dalam facebook imam muda hampir mencecah 65,000 orang.

8 comments:

Khairunnisa' said...

Semoga ada rancangan Imam Muda Musin Kedua selepas ini.

- Nisa

Jard The Great said...

harap ade lagi rancangan seperti ini pada masa akan dtg..

Ery Farieha said...

tu laa
top gk imam muda ni
bagus2 :)

Zairie Husin said...

keyword panas.. hehe


my recent post:
DETIK TERAKHIR RASULULLAH S.A.W

cikmin said...

sama la kita.. :)

azzey said...

Sharinginfoz: alhamdulillah....syukur program yang baik seperti ini mampu memberikan impak yg baik dan besar kpd org ramai....

ardinihumaira said...

IM Asyraf ada tarikan... satu kehebatan ilmu agamanya, dua keperibadiannya, tiga kemenangannya, empat isterinya... ;) kan.. itu yang orang tengah cari sekarang ni..

♥Azie♥ said...

mmg dorang ramai peminat