Pages

Friday, August 13, 2010

HIDUP SEORANG BLOGGER

HIDUP SEORANG BLOGGER
Komputer dan internet menjadi teman
Ke mana ku pergi mataku sering memerhatikan
Itulah kehidupan seorang blogger

HIDUP SEORANG BLOGGER
Banyak kisah suka dan duka
Inginku kongsi dengan masyarakat
Mengajak kalian terus berfikir

HIDUP SEORANG BLOGGER
Perlu seimbangkan blogging dengan dunia sebenar
Jangan kejar benda yang jauh
Benda yang dekat tetap di hati

HIDUP SEORANG BLOGGER
Jiwaku tenang bila berkongsi
Terima kasih pembaca setia
Itulah kisah HIDUP SEORANG BLOGGER

26 comments:

yangbaik said...

wah... dah buat entry nampak!
nak tarik seo la tu...
tahniah atas cubaan yang berani... hehehehe

peaNut said...

lum lagi try bkk website tu..nnti nk try la...

naz said...

wwahh jarang tengok entry begini di sini haha hadiahhh punya pasall

MX said...

nie dah kira entry untuk hidup seorang blogger ke?...

=)

Solehah said...

hidup seorang blogger ni memang perlukan banyk pengorbanan..

rasp said...

gud luck...

HaiDa HiDa said...

setuju sgt ngan "jiwaku tenang bila berkongsi"

suffer8zine said...

rasa nk try join je,

makdara TERDIVA said...

gud luck!

selamat menjalani ibadah puasa dr MDT :)

lya said...

nice.. good luck.. hehe..

maslinamansor said...

good luck...
Kalu dapat hadiah, kita kongsi yer... :)

Dia.Honey said...

nice...............

Seri said...

nice entry
aku juga seorang blogger. yeah

bookmark dofollow said...

puisi bagus

Lagenda said...

wah..dah ada n3 utk contest tu..! Semoga berjaya k

Maliq said...

wah!pesaing saya ni..Good Luck bro..hehe

Sharinginfoz said...

naz: nak buat something different kan

mx: lebih kurang macam tu

suffer8zine: masuk jangan tak masuk

maliq: bersaing cara sihat

dear all: thanks for your wishes on contest "hidup seorang blogger"

virgo_mania said...

wacheh!!!! jom join my contest plak. wehehehehe..

nursarah said...

blog adalah sampingan. hidup sebenar byk lagi komitmen. huhu

apa yg baik kita share dalam blog, jgn sampai salahguna medium blog.

Encik Tikus said...

wahh. dah buat entry contest dah bro. btw, unique visitor blog nie maintain ek ? ada masa kongsilah tips macam mane nak tarik pengunjung dtg blog kita yea. ;)

ardinihumaira said...

;) goodluck!

Anne said...

goodluck...

p/s:hhmmm...nak join jugak la contest ni, mcm menarik jer

azzey said...

Sharinginfoz: tahniah2! semoga awak berjaya!!!

boss said...

contest yang menarik,
hadiah yang menarik,
tak syarat tak menarik,
gagal.. tak layak.. he he

Boss,
Hidup Seorang Blogger

Anonymous said...

Very nice indeed I’ll probably download it. Thanks

MARNI AININ SYAHIRAH said...

menarik.................
memang tol pun................
internet tu sgt penting...............
klu x da...............
bleh mati kko
tapi xda la mati.............
sesak nafas