Pages

Tuesday, August 3, 2010

Nak Iklan Kat Sharinginfoz?

Entry ni pendek aja. Sapa-sapa nak iklankan barangan dan perkhidmatan mereka bolehlah rujuk entry mengenai iklan. Tak mahal murah aja, harga promosi adalah RM10 yang mana iklan tersebut akan disiarkan sehingga 30 September 2010.

Bagi yang berminat boleh hubungi saya di niksuhaimi77@gmail.com. First come first served. By the way the latest unique visitors adalah di antara 261 dan 877:

19 comments:

eelobor said...

bagus, manfaatkan blog ko yg dh fofular tuh

relevan said...

Nanti kome rokmen kat kawan kome ni..dia orang bisnes...mana tau nak iklan kat tempat aok ni..

Bro Framestone said...

if ade sape2 nk wat banner flash hubungi bro ek he...23x

♥Azie♥ said...

BAGUS NIE..

maslinamansor said...

mesti ramai...

Lagenda said...

wah...makin hebat skrg!

naz said...

mmg layak untuk berniaga :)

DaHLia said...

yeahhh cari peluang selagi ada :)

ardinihumaira said...

encik.. boleh tambah kagi dua column kat tepi tu atas bawah ^___^ masih muat lagi tu..

best of luck!

Mohd Adziim said...

Hm...xde kaitan dengan entri in tpi nak tnya..
wujud ke pelaburan emas?

AngahSayang2314 said...

yaehh cepat cari pelunag...

LiNda said...

saya nak iklan apa yek ?

jap.. tengah fikir .

~aSHa~ said...

bagus gak ni...

velasrizal said...

wah dah maju setapak lagi..

lydzar said...

wah dh ada slot iklan pulak. makin lama makin maju :)

nabilah abd rahman said...

wah,makin bertambahla pendapatan pasni...bagus2...

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

Trafik blog ni dah tinggi..cantik la tu..

Cara Ketawa Di Facebook

cik yaya said...

berminat!!! hehehe...send detail ape yg nak kn wat kat areya_2806@yahoo.com

Kimi Rekonen said...

saya pun minat nak iklan ni