Pages

Sunday, August 22, 2010

Segmen Kenali Blogger: Azzey @Azzeyatin

Salam dan selamat sejahtera. Minggu ini segmen kenali blogger bersama azzeyatin. Mengikut profile, mula berblogging pada 26 Mac 2010 dengan entry "1st day in my blog". I am sure that sekarang ni azzey memang seronok sakan berblogging.

Entry yang dihasilkan banyak berkisar mengenai kehidupan peribadi dan quite interesting to follow.

Guess apa benda ni? Macam terumbu karang aja yang berada di dalam laut kan. Ini adalah salah satu entry berkaitan honeymoon di langkawi. Memang sungguh gembira betul dapat berjalan-jalan di langkawi kan. Macam-macam ada kat sana.

Alamak sebut aja monday, semua buat muka sedih aja. Maklumlah dua hari bercuti kan. Itulah luah hatinya setiap kali tiba hari isnin. Apa lagi monday blues le jadinya.

Di samping kita sibuk dengan kerja-kerja harian kita, sembahyang jangan kita lengahkan, itulah pesanan azzey dalam entrinya. Cuba bandingkan kalau kita nak something orang laambat-lambatkan sure rasa tension kan.

So kalau nak tahu lebih lanjut jom azzeyatin.

Jangan lupa baca juga entry "Hidup Seorang Blogger".

10 comments:

LiNda said...

ok. saya baca .

ardinihumaira said...

dni kagum.. beliau mampu post banyak entry dalam masa satu hari... :) dni lak nak wat satu entry dah terkial-kial takde idea hehehe..

Lagenda said...

leh mak terjah plak ke sana..

azzey said...

Sharinginfoz: ha3......terkojut den! but....i likeeeeeeeeee it! tq fren for the promo....ha3.....x sangka plak, blog yg x seberapa ni pon ada yg minat nak terjah....anyway u tetap otai....follower pun dh 500++...tq linda, dni,lagenda & u alls out there..i loveeeeeeee blogging! he3....

Rina (◕‿◕)✿ said...

hai azzey! hehehe ;p

hye sharinginfoz. ble nak terjah rina plak haha *sangat x malu*

azzey said...

Rina: Hye Rina.....*wink*....

eelobor said...

memang perasan azzey suka meninggalkan komen dalam setiap blog yg dia terjah. dalam masa sehari mmg byk entri dia & antara yg selalu meninggalkan komen adalah sharinginfoz & ardinihumaira kan?

nabilah abd rahman said...

betul2...sanagt tension kalau dapat something tu lambat...

azzey said...

eelobor:sy betul2 appreciated sume kengkawan blog....seboleh mungkin sy nk reply sume komen....tanpa u alls sape lah saya kan.....dh le baru dlm bloggers world ni....x byk ilmu pun.....yg sy tau tulis dan tulis....hrp2 dpt share something dgn sume...thanks alot!!!:)

p/s; mmg sharinginfoz & ardinihumaira penyumbang setia komen dlm blog sy....dan awak juga.....so thanks again!

Sharinginfoz said...

azzey: memang ramai apa peminat your blog

rina: tungguuuuuu