Pages

Tuesday, August 10, 2010

Jom Makan Roti Gardenia Butter Toffee

Roti Gardenia ni memang sedap kan. Mesti you all pernah makan yang 60 sen tu, ada vanilla, ada coklat dan macam-macam perasa lagi kan. Tapi pernah tak makan yang Butter Toffee ni @RM0.90. Memang sedap one of my favourite ni.

Tengoklah bentuknya macam apa ya, nak cakap bintang tak juga tapi yang pasti sedap. Apa lagi pi le cari dan cuba. Tapi macam kedai runcit kekadang tak jual roti ni entahlah, saya first time jumpa kat esso.

19 comments:

♥Azie♥ said...

kalau dah kata sedap tentu sedap..pasti kena cuba

Lagenda said...

Nmpknya mcm bentuk munga la cik sharing..a'a mmg sedap!!!

amirah said...

mmng sedap la nik..mmng my fav..sedap..lagi suka yg ni drpd coffee ke choc ke ntah

nabilah abd rahman said...

memang sedap...tapi lagi suka yang ikan bilis...makan smpai menjilat jari..:)

lydzar said...

adakah toffe bermakna coffee?

kalau bukan, maka nnt boleh lah cuba :)

less prefer kalau perisa2 coffee ni

noor afzan said...

wah2..
semangat makan roti gardenia eh..
esok dah posa jangan tenung lama2 entry ni takut lapar awal.

eT said...

KEMBANG2 ROTI TU KN..HEHE

rasp said...

eh eh leh plak i tak sedar kewujudan roti yg ini...
nak cari aaaaa...

aque said...

roti tu mmg sedap... nyum3..

e.l.i.s.s.m.i.e said...

my nuha suka sngat mkn roti ni.memang selalu jumpa kat kedai runcit kat rumah ku ni..

Sharinginfoz said...

lydzar: toffee tu tak ada kopi ianya macam karamel ataupun gula hangus

noor afzan: tak apa tenung waktu berbuka kan

rasp: saya pun baru aja tahu beberapa bulan yg lepas

elissmie: hmmmmm memang sodap, nak pi beli le lagi nanti

azzey said...

Sharinginfoz; cam sedap, mcm bentuk bg raya pon ada.....

Alimaz-Kembara Terasing said...

mesti cuba

Sumijelly said...

rasa mcm pernah makan la roti ni...
tp yg ada coklat dlm tu kot...
yg tu sedap;..
tp memang suka makan brands GARDENIA dr brands lain..hehehe

enak di makan begitu saja......

Sumijelly.com

velasrizal said...

mmg pelik rupa dia...

mama zharfan said...

ni antara my fav ni :) yummy!!

feel free to visit my lil blog CLICK HERE!

icee-yah said...

bes ke..nak tryla..:)

mummynana said...

dah try.. 7e ade jual (Tp cepat abis) aduh... tesco pun ade.. mmg cpat abis larisss sedapp dan smpat rase coffee toffee and butter toffee tu je ..

HiGHNeSS FiQ said...

yup, butter toffe mmg sedap..
tp xpenah lak jmpe size mcm nih..
slalu beli yg rm3.80/4.80..
dah xigt~ tp yg bntuk segi4 tu r..
hehe~