Pages

Friday, August 13, 2010

Pelajar IPT Above 30 Tak Boleh Masuk? OSK Investment Challenge Campus Edition

Hari tu ternampak iklan kat twitter mengenai OSK Investment Challenge Campus Edition. Secara ringkasnya ianya online game yang mana anda diberi virtual money of RM100,000 dan anda boleh invest duit tu dalam saham kat "Bursa Malaysia".

Game ni bermula 16 Ogos hingga 1 Oktober 2010.

Hadiahnya cukup menaraik. grand prize sebanyak RM25,000 dan 2 buah netbook untuk dimenangi setiap minggu. Bagi universiti atau kolej pula hadiah sebanyak RM100,000 (computer lab) bagi jumlah portfolio yang tertinggi.

So kalau anda adalah seorang pelajar dan of course tidak melebihi 30 tahun bolehlah menyertai OSk Investment.

8 comments:

Anna Da Lady said...

La ingat ke apa tadi...hehe...Wau, online game pun skang dah ada bagi hadiah. Menarik tu

ardinihumaira said...

bestnya kan kalo bebetul dapat 100k ;D

HiGHNeSS FiQ said...

hmm, dpt tw virtual games nih through nuffnang, ade adv at my blog..hehe~

maslinamansor said...

memang betul dapat ke?

Sharinginfoz said...

ardini: memang betul, seronok aja

maslina: OSK tak ada masalah memang syarikat yang besar

lya said...

nice! nak ikut!

ferra the gory said...

mau join gak hehehe~~

donnyien said...

25k?..banyak tu..semoga berjaya.salam kenal dari ku.