Pages

Friday, August 27, 2010

Dapat Top Innit

Dah lama rasanya tak dapat top spot kat innit ni. Tapi bila dapat memang seronok kerana pengunjung sentiasa masuk. Entry yang dapat menarik minat pembaca ialah rahsia 1,000 UV. By the time anda baca entry ni ianya sudah tiada sebab ianya bertahan sampai 24 jam aja. Tapi kalau click kat popular entry based on week or month maybe ada.

Tak kisah le, yang penting ada orang baca sama ada, direct, google, innit or tempat-tempat lain. So selamat hari minggu ya kawan-kawan semua.

14 comments:

relevan said...

ye..selamat ujung minggu..

hakimfaridzul said...

pergh!!!!

hebat!!!

tahniah bro!!

berapa ratus orang nang???

amirah said...

mmng rahsia yg orang cari2.. : )

monica said...

tahniah.. =)

ProfHariz said...

Bro Makin Maju :)
Tahniah2


New Entry ProfHariz
Nuzul Al-Quran

Encik Tikus said...

entry macam tue memang blogger selalu cari

JAI said...

Wah semakin hebat bro..tahniah

Mak Su said...

salam ziarah, saya ni tak faham apa itu innit. huhuhu

fikah mus said...

congrats bro!!
bangga sebab entri BM masuk ranking innit.

iza said...

Salam...

Tahniah, anda memang hebat!!

velasrizal said...

wah bestnye.. ramai btol org suka baca berita sensasi

PEJUANG KESENIAN EXTREME said...

Nampaknya trafik blog ini semakin melambong-lambong la x lama lagi..

Entri Terbaru PKE
Voguelicious:Pussycat Dolls Versi Lelaki
Moymoy Palaboy:Jadi Ikon Di Filipina Disebabkan Youtube
Selamat Menyambut Kemerdekaan Yang Ke 53

Hairil Rizal said...

Makin pesat membangun nampaknya Sharinginfoz.

Tumpang happy boleh ya?
:)

azzey said...

Sharinginfoz; tahniah! kejayaan jg tu!