Pages

Thursday, July 1, 2010

Confirmed Carrefour Silap

Masih ingat tak entry yang ditulis minggu lepas mengenai mataku silap atau carrefour yang silap? secara ringkasnya lebih baik beli pack yang satu liter jika dibandingkan dengan satu karton 12 kotak kerana harganya lebih murah.

So bila pi sekali lagi kat carrefour memang harganya sudah ditukar from RM51.48 satu karton kepada RM44.00. Cuba tengok bezanya RM7.48. Hmmmm banyak le juga. Anyway kalau tak silap promosi ni tamat pada 2 Julai 2010. So apa lagi kalau yang nak beli air kotak banyak2 sapu aja.

13 comments:

Hazzy Ishak said...

sapu sepuluh kotak baru puas

~aSHa~ said...

dah tgk yg lama tu...mmg beza betul...

nampaknye carefour buat promosi tanpa tgk yg lain2..main hentam je...janji nampak mcm murah...kalo org yg mudah tertipu..nasib la...untung la carefour

♥Azie♥ said...

fening.....betul ker nie?

maslinamansor said...

Senang tertipu kalau pergi pasaraya besar2 nie...

~ ReD ~ said...

aah! ingat lagi kes aritu..ermm.seb bek dh tukar. kalau x, rugi la pelanggan

Suara Hati Ini.... said...

hypermarket pun leh wat silap..hehe

icee-yah said...

em..bagusla..betul2 kena tgk harga dulu b4 beli..kan:)

Kazaztan Team said...

mmg kena hati2 mmbeli kat pasaraya nie...diorang main hentam aje ltk rega...ehh cam berminat lak nak ushar K4 kang...ehehehhee

sahromnasrudin said...

pasaraya besaq..tipunya pun besaq..itu hakikat hhuhuhuh :-)

Alimaz-Kembara Terasing said...

hai..... dah lama tak minum air kotak....

Matjoe said...

haha, human kan

nairaariaa said...

salah jgk...haha...so kena tgk btol2 n bt kira2 btol2...dorang pom boleyh bt salah...nak sapu jgk,,,tp kat cni takde carrefour la plak...sob3x...

azzey said...

Hmmmmmm....br lah betol....