Pages

Wednesday, July 14, 2010

Kiosk KWSP @ Check Statement kat RHB

Hari tu pi kat Jusco AU2 @ Setiawangsa. Pas tu lalu le kat RHB Bank. Tak sangka kat sini pun ada Kiosk KWSP. So tak payah le anda susah2 pi kat cawangan KWSP untuk mengetahui baki di dalam akaun anda.

Memang cukup mudahkan, just masukkan kad pengenalan pas tu letak right thumb anda then pilihlah penyata terkini.

Selain daripada Jusco ni anda bolehlah pergi kat RHB Easy serata Malaysia, i.e. LRT Gombak, LRT Damai, LRT Ampang Park, Tesco Kota Bharu, Tesco Taiping, Tesco Extra Ipoh dan banyak lagi. Untuk mendapat yang terkini check it out!.

12 comments:

♥Azie♥ said...

bagus nie...tq bro..4 sharing

ardinihumaira said...

kwsp dni ada berapa ringgit je.. hik3.. keje kejap ;p

Lagenda said...

kwsp?? bagus gak wat cenggini..1 kemudahan untuk rakyat.

anastasyea said...

semalam pun kita nampak kat kiosk easy payment rhb kajang point...

lydzar said...

good info..so skg takyah la pegi opis kwsp semata2 nk dptkan penyata ni jer kan..

Tn.Punya said...

semua RHB ada ke?.. bagus ni..

maslinamansor said...

ada member pergi keluarkan KWSP. Masa cek kat kiosk, mykad detect ok je... sampai kat kaunter, depa nak cek... cip kay mykad tak leh guna...

peringatan, jangan letak mykad sekali dengan duit syiling... :)

ajjah said...

great! senang bila ada kat bank macam ni, tak la susah payah nak pegi epf office.. tapi online pun ada jugak.. :)

jemput ke blog ajjah ya, flats for wedding

honeylanz said...

mudah sgt kan...

azzey said...

Sharinginfoz: sng kan...bl2 ms blh check...x pyh nak tunggu offc bukak je...

eelobor said...

sekarang dah banyak mesin cam gini, memang menyenangkan

nur atikah said...

boleh saya nak check kwsp abas saya