Pages

Wednesday, July 7, 2010

Hadiah From Chiang Mai, Thailand

Baru-baru ini in-laws pi Thailand @ Chiang Mai untuk bersiar-siar. So baru aja balik then guess what. dapat le ole-ole dari sana.

Memang cantik baju gajah ni. Memang colourful betul. Thank you so much to mother-in-law, sister-in-law dan juga biras.

Yang ni memang cantik jugak. Maybe lain kali bolehlah pi sana, tapi bila ya? Di samping baju-baju ada gak fridge magnet, key-chain, pensel dan macam-macam lagi.

10 comments:

Hazzy Ishak said...

tshirt gajah tu comel la.

naz said...

baju gajah tu nampak art lah :)

Lagenda said...

sonok dpt adiah dr org kan?

maslinamansor said...

cantik baju yang ada muka gajah tue... warna pun menarik...

nas said...

barangan thai mmg murah2 kan?? :)

~ ReD ~ said...

gajah colourful, comel plak tgok..hehe

latest entry : Review Filem The Back-up Plan

velasrizal said...

jauhnye dirg jalan smpai chiang mai..

Tunggang Basikal 5 minit Sehari Untuk Kuruskan Badan

Kancilbiru said...

baju cantik..t shirt tu pun comel jer ada gajah...

[z@ck] said...

shirt tu nice la..
bak satu
=P

azzey said...

Sharinginfoz: I like baju yg black n green kaler tuh..nice..